Keittiöammattilaiset (koulu, pk, laitos, lounasravintola ym) jos teille tulee tiskarikeikalle henkilö jolla ei yhtään
alan kokemusta, eli koneet ym. pitää perehdyttää alusta alkaen, miten suhtaudut ja käyttäydyt tällaista keikkalaista kohtaan? Oletetaan että keikkalaisen asenne työhön sinänsä ihan positiivinen ja valmis tekemään, mutta koska ensikertalainen niin perehdytystä ja neuvontaa tarvitsee ihan eri tavalla kuin kokemusta omaava.
Kommentit (6)
Meille tuli kokkaamaan henkilö joka oli joku ulkomaalainen opiskelija. Ei minkäänlaista kokemusta ammattikeittiöstä. Ne vuokrafirmat osaavat kyllä rahastaa. Kerran oli somali, tiskarin äärellä nukkuja ja maailman hitain.
Olen kokki. Opastan kyllä uuden tiskarin ihan perusteellusesti, helpottaa mun omaa hommaa putemmän päälle!
Vierailija kirjoitti:
Meille tuli kokkaamaan henkilö joka oli joku ulkomaalainen opiskelija. Ei minkäänlaista kokemusta ammattikeittiöstä. Ne vuokrafirmat osaavat kyllä rahastaa. Kerran oli somali, tiskarin äärellä nukkuja ja maailman hitain.
Ei tiskariksi tarvitsekaan olla kokemusta, toki motivaatiota oppia ja tehdä pitää löytyä.
Vierailija kirjoitti:
Meille tuli kokkaamaan henkilö joka oli joku ulkomaalainen opiskelija. Ei minkäänlaista kokemusta ammattikeittiöstä. Ne vuokrafirmat osaavat kyllä rahastaa. Kerran oli somali, tiskarin äärellä nukkuja ja maailman hitain.
Yrititkö edes neuvoa ja perehdyttää näitä henkilöitä?
En työskentele alalla, mutta tyhmiähän vakkarit ovat jos eivät opasta ja neuvoa henkilöä, joka tullut heitä auttamaan. Koska eipä hänestä heille mitään apua ole, jos hänelle ei kerrota mitä ja miten hänen on tarkoitus tehdä. Ja jokainen on joskus ensikertalainen.