Pienikin annos grillimakkaraa tai muuta lihaa voi johtaa ennenaikaiseen
Kuolemaan.
En ymmärrä makkaraa ja lihaa syöviä ihmisiä
Kommentit (15)
Pienikin määrä elämää voi johtaa ennenaikaiseen kuolemaan. Enkä nyt nykyajan vegaanien raskaasti prosessoituja ruokia pitäisi millään tasolla terveellisenä.
Söisit lihaa niin aivosikin voisivat toimia. Lihan syömättömyys alkaakin oireilla juuri aivojen kutistumisena ja ajatustoiminnan himmenemisenä. Selittää miksi et mitään ymmärrä.
Minä en ymmärrä ihmisiä, jotka haluaa elää mahdollisemman pitkään.
Kasveilla on meille tuntematon tapa viestiä tunteista ja älykkyys. Niiden syöjät on kaikista julmimpia.
Vierailija kirjoitti:
Minä en ymmärrä ihmisiä, jotka haluaa elää mahdollisemman pitkään.
Mikä into ihmisillä on päätyä kuolemaan yksin jonnekin Esperin siivouskomeron lattialle?
Niin ja ajatteles että joka hetki olet aina vaan lähempänä kuolemaa. Ja aina kun astut ulos ovesta todennäköisyys kuolemalle kasvaa. Kannattaa vaan pysyä kotona ja syödä ituja ja juoda raanavettä
Mä en edes syö lihaa, en ole syönyt yli 30 vuoteen, mutta sinänsä hyvin ymmärrän sen, ettei. kiinnosta maksimoida elämän pituutta. Kyllä minäkin teen monia asioita, jotka ei ole terveyden kannalta optimaalisia, ihan vaan koska minä haluan myös nautttia elämästä. Vähän niin kuin että mieluummin lyhyempi ja nautittava elävä kuin pitkä ja ankea. Ja toisaalta ne viimeiset vuodet, jos kovin vanhaksi elää, ei ole usein mitään korkean elämänlaadun vuosia, valitettavasti.
On se sitten kumma, että täällä muutamassa ihmisessä vielä henki pihisee. Makkaraa kun on syöty erinäisiä määriä kesät talvet.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä en ymmärrä ihmisiä, jotka haluaa elää mahdollisemman pitkään.
Mikä into ihmisillä on päätyä kuolemaan yksin jonnekin Esperin siivouskomeron lattialle?
Paskat housussa ja käytävällä kaikuu alimotivoituneiden ja ylipalkattujen hoitajien kärttyinen narina. Ei kiitos.
"Makkaraa ja lihaa"
Miksi verrata tuota äärimmäisen prosessoitua lihajalostetta lihaan? Ovat kovin eri asioita.
Joo ja jos sitten alkaisinkin vegaaniksi, niin varmaan täytyisi myös kaikki muu epäterveellinen karsia. Ei ikinä kookosrasvaa tai -maitoa koska hui kauhea kova rasva. Ei ikinä "sipsikaljavegaani"-tyyppistä mättöä. Ei alkoholia. Ei lihankorvikkeita, eikä mitään muuta ultraprosessoitua. Jotain idätettyjä papuja ja vihanneksia ja vehnänorasmehua vaan. Ei kiitos mulle.
Vierailija kirjoitti:
"Makkaraa ja lihaa"
Miksi verrata tuota äärimmäisen prosessoitua lihajalostetta lihaan? Ovat kovin eri asioita.
Joo, toisaalta juuri hiljattain oli Hesarissa tutkimus, jossa kerrottiin kaikenlaisen lihan, myös prosessoimattoman, olevan haitallista esim. 2-tyypin diabeteksen kannalta, vaikka prosessoitu onkin vähän vielä haitallisempaa kuin muut.
"
Tutkijat havaitsivat, että päivittäin syötynä 50 grammaa prosessoitua lihaa liittyi 15 prosenttia suurempaan riskiin sairastua kakkostyypin diabetekseen kymmenen vuoden aikana.
Tutkimus mainitsee paitsi kinkun, myös pekonin ja makkarat.
Sadan gramman pihvin syöminen päivittäin sen sijaan nostaa riskiä 10 prosenttia. Tutkimuksessa pihvi katsottiin prosessoimattomaksi punaiseksi lihaksi.
Sata grammaa siipikarjan lihaa päivittäin taas lisää kakkostyypin diabeteksen riskiä 8 prosenttia, tutkimus kertoo. "
Niin.