Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pienikin annos grillimakkaraa tai muuta lihaa voi johtaa ennenaikaiseen

Vierailija
13.09.2024 |

Kuolemaan.

En ymmärrä makkaraa ja lihaa syöviä ihmisiä

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin.

Vierailija
2/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pienikin määrä elämää voi johtaa ennenaikaiseen kuolemaan. Enkä nyt nykyajan vegaanien raskaasti prosessoituja ruokia pitäisi millään tasolla terveellisenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Söisit lihaa niin aivosikin voisivat toimia. Lihan syömättömyys alkaakin oireilla juuri aivojen kutistumisena ja ajatustoiminnan himmenemisenä. Selittää miksi et mitään ymmärrä.

Vierailija
4/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en ymmärrä ihmisiä, jotka haluaa elää mahdollisemman pitkään. 

Vierailija
5/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasveilla on meille tuntematon tapa viestiä tunteista ja älykkyys. Niiden syöjät on kaikista julmimpia.

Vierailija
6/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

...siemensyöksyyn?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä en ymmärrä ihmisiä, jotka haluaa elää mahdollisemman pitkään. 

Mikä into ihmisillä on päätyä kuolemaan yksin jonnekin Esperin siivouskomeron lattialle? 

Vierailija
8/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin ja ajatteles että joka hetki olet aina vaan lähempänä kuolemaa. Ja aina kun astut ulos ovesta todennäköisyys kuolemalle kasvaa. Kannattaa vaan pysyä kotona ja syödä ituja ja juoda raanavettä

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en edes syö lihaa, en ole syönyt yli 30 vuoteen, mutta sinänsä hyvin ymmärrän sen, ettei. kiinnosta maksimoida elämän pituutta. Kyllä minäkin teen monia asioita, jotka ei ole terveyden kannalta optimaalisia, ihan vaan koska minä haluan myös nautttia elämästä. Vähän niin kuin että mieluummin lyhyempi ja nautittava elävä kuin pitkä ja ankea. Ja toisaalta ne viimeiset vuodet, jos kovin vanhaksi elää, ei ole usein mitään korkean elämänlaadun vuosia, valitettavasti. 

Vierailija
10/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

On se sitten kumma, että täällä muutamassa ihmisessä vielä henki pihisee. Makkaraa kun on syöty erinäisiä määriä kesät talvet. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä en ymmärrä ihmisiä, jotka haluaa elää mahdollisemman pitkään. 

Mikä into ihmisillä on päätyä kuolemaan yksin jonnekin Esperin siivouskomeron lattialle? 

Paskat housussa ja käytävällä kaikuu alimotivoituneiden ja ylipalkattujen hoitajien kärttyinen narina. Ei kiitos.

Vierailija
12/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Makkaraa ja lihaa" 

Miksi verrata tuota äärimmäisen prosessoitua lihajalostetta lihaan? Ovat kovin eri asioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo ja jos sitten alkaisinkin vegaaniksi, niin varmaan täytyisi myös kaikki muu epäterveellinen karsia. Ei ikinä kookosrasvaa tai -maitoa koska hui kauhea kova rasva. Ei ikinä "sipsikaljavegaani"-tyyppistä mättöä. Ei alkoholia. Ei lihankorvikkeita, eikä mitään muuta ultraprosessoitua. Jotain idätettyjä papuja ja vihanneksia ja vehnänorasmehua vaan. Ei kiitos mulle.

Vierailija
14/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai miten? Tukehtumalla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
13.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

"Makkaraa ja lihaa" 

Miksi verrata tuota äärimmäisen prosessoitua lihajalostetta lihaan? Ovat kovin eri asioita.

Joo, toisaalta juuri hiljattain oli Hesarissa tutkimus, jossa kerrottiin kaikenlaisen lihan, myös prosessoimattoman, olevan haitallista esim. 2-tyypin diabeteksen kannalta, vaikka prosessoitu onkin vähän vielä haitallisempaa kuin muut.

"

Tutkijat havaitsivat, että päivittäin syötynä 50 grammaa prosessoitua lihaa liittyi 15 prosenttia suurempaan riskiin sairastua kakkostyypin diabetekseen kymmenen vuoden aikana.

Tutkimus mainitsee paitsi kinkun, myös pekonin ja makkarat.

Sadan gramman pihvin syöminen päivittäin sen sijaan nostaa riskiä 10 prosenttia. Tutkimuksessa pihvi katsottiin prosessoimattomaksi punaiseksi lihaksi.

Sata grammaa siipikarjan lihaa päivittäin taas lisää kakkostyypin diabeteksen riskiä 8 prosenttia, tutkimus kertoo. "

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi viisi