Onko pasta ja tomattikatike ihan ok ruoka jos ei nyt muuta jaksa??
Kommentit (22)
Osta härkäpapupasta, saat proteiinit myös huolella
Vierailija kirjoitti:
Osta härkäpapupasta, saat proteiinit myös huolella
Aina näitä proteiinikommentteja. Ei joka ruoassa tarvitse laskea proteiineja. Voihan tuohon laittaa vaikka juustoraastetta tai heittää päälle kasan pähkinöitä, jos niin hirvittää.
Vierailija kirjoitti:
Mikä pointti tuota olis syyä?
Se, että ruokaillaan ja nälkä lähtee. Haudutan itse usein tomaattikastiketta.
Nälkään ja rahanpuutteeseen on ok syödä kaikkea mikä ei ole pilaantunutta ...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vierailija kirjoitti:
Onko tomaattikastike ketsuppia?
Ei vaan tomattimurskaa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Osta härkäpapupasta, saat proteiinit myös huolella
Aina näitä proteiinikommentteja. Ei joka ruoassa tarvitse laskea proteiineja. Voihan tuohon laittaa vaikka juustoraastetta tai heittää päälle kasan pähkinöitä, jos niin hirvittää.
No onhan se nyt hyvä proteiiniaki ruuassa olla. Muutenhan se on täyttä höttöä koko ateria
Muistathan sitten tehdä se oikein. Jottei tarvitse hävetä.
Jos ei ole mitään lihaa niin aika surkea opiskelijasotkuhan tuosta vaan tulee. Koita nyt hommata edes joku tonnikalapurkki.
Miksi kysyt muilta? Sinähän sitä syöt ja päätät onko ok.
Vierailija kirjoitti:
Osta härkäpapupasta, saat proteiinit myös huolella
Hyi hele. Ap:n ruoka on moninkertaisesti maukkaampaa.
Vierailija kirjoitti:
Onko tomaattikastike ketsuppia?
Kelpaa se sekin muun aineksen puutteessa. Kyllä sillä nälkä lähtee.
Keitettyä makaronia ja voita mielummin
Vierailija kirjoitti:
Keitettyä makaronia ja voita mielummin
Mun mielestä kyllä tuoreista tomaateista haudutettu kastike on paljon parempi.
Vierailija kirjoitti:
Jos ei ole mitään lihaa niin aika surkea opiskelijasotkuhan tuosta vaan tulee. Koita nyt hommata edes joku tonnikalapurkki.
Tonnari pilaa hyvän yksinkertaisen pastan.
Kyllä nälkä lähtee, teen usein ananas-porkkana-pastakastiketta.
Minä olen keitellyt nyt tuoreista tomaateista ison kattilan tomaattikeiton tapaista kastiketta ja pakastan annoksina.
Teen näin aina, kun tomaatit on edullisia. "Pikaruokana" lisään siihen vähän vettä ja pastan sinne sekaan, joka kypsyy lämmittäessä. Tosi hyvä nopsa ruoka, Varmaan yhtä hyvä tulee murskastakin, tai paseeratusta tomaatista.
Mikä pointti tuota olis syyä?