Voiko possunpihvit paistaa jo nyt illaksi?
Eli jos nyt paistan pihvit mediumiksi, niin voiko ne vain lämmittää illalla? Vai jäähtyykö ne raa'aksi ja joutuu uudestaan paistaa?
Kommentit (13)
Kunhan katsoo ettei mene ylikypsäksi. Medium miinus olisi parempi.
voi mutta miksi? paremmilta ne maistuisi vastapaistettuina kuin lämmitettyinä
Voithan sinä vaikka ne possunpihvit keittää vedessä, pakastaa ja tarjota joulukinkkuna joulupöytään suoraan mikrosta. Mutta miksi ihmeessä haluaisit näin tehdä?!
Vierailija kirjoitti:
Voithan sinä vaikka ne possunpihvit keittää vedessä, pakastaa ja tarjota joulukinkkuna joulupöytään suoraan mikrosta. Mutta miksi ihmeessä haluaisit näin tehdä?!
Ei kasslerpihvi ole kinkkua.
Tee nyhtöpossua. Käärit lihat folioon, 100 astetta lämpöä ja uuniin. On illalla valmiit.
Vierailija kirjoitti:
Kunhan katsoo ettei mene ylikypsäksi. Medium miinus olisi parempi.
Porsas pitää aina kypsentää kypsäksi.
Paistat illalla. Nopeasti vain kuumalla pannulla pinnat kiinni, ja suoraan lautaselle.
Possu paistetaan aina kypsäksi. Jos sinulla on file, ruskista se nopeasti pannulla ja laita foliossa uuniin. Leikkaat sitten siivuja suoraan syöjien lautasille. Älä valmista ruokaa etukäteen, se on huonoa kokkaamista.
Jos sinulla on kyljyksiä, paista nekin kuumalla pannulla ja hauduta kypsiksi uunissa.
Tee hyvä kastike ja jokin perunalisuke.
Hetkinen !!! Nyt on selvää islamin uskon vastaista palstailua !! Ei possua saa syödä se on saastainen sanoo jo islam. Raziti vääräuskoinen syö possua. Nazimaaaaa !!
Porsas ketju välittömästi poistettava !!
Joo tietysti jäähtyvät raaaksi. Provo.
Voihan ne. Illalla vain 30 sek lämmitys mikrossa.