Kermapurkkien koko
Tässä ruokaa tehdessä tuli kiinnitettyä huomiota, että kermapurkkien koko on muuttunut. Ennen kermapurkit olivat sen 2 dl mutta nyt ruokakermaa onkin 3 dl. Aina jää purkin pohjalle ylimääräistä ja sitten tarvitsee seuraavalla kerralla toisesta purkista lisää. Milloin tämä on muuttunut ja miksi?
Kommentit (47)
Vierailija kirjoitti:
Jaa kyllähän melkein kaikki on edelleen sitä 2dl
Arlan on ainakin 3 dl paitsi maustetut 2 dl.
Enemmän ärsyttää pikkuruisessa 2dl pahvipurkissa valtava muovinen kierrekorkki. Koko purkki menee solmuun, kun alkaa sitä vääntä auki. Siksi on helpompi nostaa kulma ylös ja leikata saksilla aukko, josta kaataa.
Meilläpäin kermat myydään pahviTÖLKEISSÄ.
En käytä ruokakermaa. Se on täynnä kaikkea pas..... lisäaineita. Vain aitoa kermaa.
Vierailija kirjoitti:
Pakasta se ylimääräinen kerma.
Sitten on pakastin täynnä pieniä kermamääriä.
Vierailija kirjoitti:
En käytä ruokakermaa. Se on täynnä kaikkea pas..... lisäaineita. Vain aitoa kermaa.
Ainesosat
Kerma (Suomi) ja muunnettu tapiokatärkkelys
Eipä tuossa nyt kauheasti mitään ylimääräistä ole. Onhan niitä joitakin missä on valmistusainelista pitkä kuin mikä mutta ei niitä ole pakko käyttää.
Vierailija kirjoitti:
No älä osta liian isoa purkkia.
Jos ei ole pienempää pakkauskokoa halutussa tuotteessa, niin pakko ostaa. Aiemmin pakkauskoko on ollut pienempi.
Vierailija kirjoitti:
Pakasta se ylimääräinen kerma.
Miten en oo koskaan ajatellut tota
Kyl kerma on edelleen 2dl tetrapakissa tetrapack avausmekanismilla lidlissä. Älä ole idiootti joka menee suomioligopoolien ruoskahintakauppoihin.
No mutta suomityöllisyys!! Molemmat palkkaa suomalaisia. No mutta ku tarkoitin voittoja. Ok. S lähettää rahansa balttiaan tappiota tekeviin kauppoihin ja k taas no kahtiajakautunutta. On osakkeet ja on kauppiaat jotka tosin pitkälti ovat sama hyötyjätaho. Selvä haluat ylläpitää kotimaisia porvariporhoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jaa kyllähän melkein kaikki on edelleen sitä 2dl
Arlan on ainakin 3 dl paitsi maustetut 2 dl.
Muistelen, että Ruotsissa olen nähnyt noin 3 desin tölkkejä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pakasta se ylimääräinen kerma.
Sitten on pakastin täynnä pieniä kermamääriä.
No se on ihan omaa tyhmyyttä, jos ei osaa sitä pakastettua kermaa käyttää. Ei niitä ole tarkoitus siellä pakasteessa vuosikausia säilyttää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No älä osta liian isoa purkkia.
Jos ei ole pienempää pakkauskokoa halutussa tuotteessa, niin pakko ostaa. Aiemmin pakkauskoko on ollut pienempi.
Ei se näin ole. Valion peruskermat ovat edelleen 2 dl purkeissa, sitten esim nämä laktoosittomat yms ovat 3 dl purkeissa. Itse ostan aina tuon laktoosittoman 3 dl purkin, koska käytän sen useassa erässä. Se säilyy peräti pari kk päiväyksen jälkeen moitteettomana, Juustoportin vastaava pilaantui jo viikon päästä päivämäärästä. Ylipäiväinen kerma on paras aines muutamiin leipomuksiin kuten piimäkakku ja Hanna-tädin kakut. Vaihda Ap sinäkin kunnon kermoihin, rasvaisuutta voit vähentää lisäämällä maito tai vettä
Ruokakermat on WT tavaraa ja junttiuden huippu.
Miksi joku edes ostaa jotain kermavesi lisäaine sotkua..
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No älä osta liian isoa purkkia.
Jos ei ole pienempää pakkauskokoa halutussa tuotteessa, niin pakko ostaa. Aiemmin pakkauskoko on ollut pienempi.
Ei se näin ole. Valion peruskermat ovat edelleen 2 dl purkeissa, sitten esim nämä laktoosittomat yms ovat 3 dl purkeissa. Itse ostan aina tuon laktoosittoman 3 dl purkin, koska käytän sen useassa erässä. Se säilyy peräti pari kk päiväyksen jälkeen moitteettomana, Juustoportin vastaava pilaantui jo viikon päästä päivämäärästä. Ylipäiväinen kerma on paras aines muutamiin leipomuksiin kuten piimäkakku ja Hanna-tädin kakut. Vaihda Ap sinäkin kunnon kermoihin, rasvaisuutta voit vähentää lisäämällä maito tai vettä
Ap:n käyttämä kerma on 22 %. Mielestäni se on kunnon kermaa ellei sitten mennä jo ihan kuohukermaan.
Ruokakerma ei ole mikään ihan helposti pilaantuvat tuote. Jos on pakko ostaa se 3dl purkki, niin se loppu kyllä säilyy jääkaapissa seuraavaan käyttökertaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No älä osta liian isoa purkkia.
Jos ei ole pienempää pakkauskokoa halutussa tuotteessa, niin pakko ostaa. Aiemmin pakkauskoko on ollut pienempi.
Ei se näin ole. Valion peruskermat ovat edelleen 2 dl purkeissa, sitten esim nämä laktoosittomat yms ovat 3 dl purkeissa. Itse ostan aina tuon laktoosittoman 3 dl purkin, koska käytän sen useassa erässä. Se säilyy peräti pari kk päiväyksen jälkeen moitteettomana, Juustoportin vastaava pilaantui jo viikon päästä päivämäärästä. Ylipäiväinen kerma on paras aines muutamiin leipomuksiin kuten piimäkakku ja Hanna-tädin kakut. Vaihda Ap sinäkin kunnon kermoihin, rasvaisuutta voit vähentää lisäämällä maito tai vettä
Ap:n käyttämä kerma on 22 %. Mielestäni se on kunnon kermaa
Ruokakermat ovat noin 15 %, eli mitä ihmettä ruokakermaa sinä olet olevinaan ostanut? Minkä värinen purkki? Valiolla ainakin nämä ruokakermat ovat vihreissä purkeissa ja tavalliset kermat oransseissa purkeissa.
Emme käytä kermoja. Tiedätte kyllä miksi.
Jaa kyllähän melkein kaikki on edelleen sitä 2dl