Lue keskustelun säännöt.
Miten Suomessa ylipäätänsä kannattaa pitää carteraflaa?
28.07.2024 |
Suomalaiseen kulttuuriin ei ole oikein koskaan iskostunut ravintolassa syöminen. Poislukien lounasruoka.
Keski-Euroopassa on peruskauraa syödä illallinen ravintolassa. Suomen kulttuurissa kokataan itse tai vanhemmalla sukupolvella naiset ovat kokanneet. Hyvä jos äitienpäivänä tai muuna merkittävänä ajankohtana syödää ravintolassa.
Itse syön lounasruuan ravintolassa ehkä kolmena työpäivänä. Lisäksi kun elän yksikseni, syön illallisenkin jossain paikallisessa ravintolassa. Täällä missä asun on ravintolatarjonta kohtuullista, erityisesit lounaspaikkoja on vaikka kuinka.
Tietenkin jos esim. 5-henkinen perhe, on edullisempaa tehdä kerralla paljon evästä itse.
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla