Sinä joka elätät itsesi pienyritykselläsi, kerro tyypillisestä työpäivästäsi?
Aina sanotaan, että yrittäjä tekee hommia kellon ympäri ja viikonloput päälle. Olisi mielenkiintoista lukea jonkun pienyrittäjän tyypillisestä työpäivästä; moneltako alkaa, moneltako loppuu, onko koko ajan samaa, vai vaihteleeko esim niin että osa päivästä tuotteitten valmistusta, osa postitusta tai mitä nyt ikinä työtehtävät ovatkaan.
Ei tarvisi alaa sanoa tai kovin yksityiskohtaista, jos ei halua. Tietenkin nekin olisi kiinnostava kuulla.
Mielipide myös kiinnostaisi työstäsi, eli pidätkö edelleen siitä.
Kommentit (2)
Vierailija kirjoitti:
Aamukuudelta ylös, pieni suihku ja aamupala. Sitten töihin, siellä n klo 7:00. Siivoan asiakastilat, vien roskikset ja laitan työntekijöille kaiken valmiiksi. He tulevat joskus 8:30. Kasista kymppiin yleensä keskitys markkinointiin, katson miten on mennyt, millä katteilla tehdään työtä ja sen mukaan suunnitellaan / toteutetaan markkinointia. Kympiltä käyn laskut läpi ja teen tilaukset aineista jne.
Sitten klo 11 lounastauko, yleensä venyy n 12:30:een, ellei joku ole sairaana, silloin olen klo 12 työpisteellä. Klo 13 teen asiakastöitä ja keskustelen työntekjöiden kanssa työasioita. Klo 15 lähden pankkiin, tukkuun jne jne mitä milloinkin. Tarkoitus on ehtia takaisin liikkeeseen ennen kuin työntekijät lähtevät pois klo 16:30. Ehkä 2-3 päivänä myös minä tuolloin lähden kohtiin. Yleensä jään katsomaan ostokset, postit, päivän myynnin, teen tilitoimisto-hommat (digitoin kuitit ja siirrän ne tilitoimistolle). jne. Kuitenkin yleensä klo 18
Kuulostaa ihan mukavalta, mutta monenlaista hommaa on tietenkin. Mahtavaa, että olet tuohon uskaltautunut, yrittäjäksi :)
Aamukuudelta ylös, pieni suihku ja aamupala. Sitten töihin, siellä n klo 7:00. Siivoan asiakastilat, vien roskikset ja laitan työntekijöille kaiken valmiiksi. He tulevat joskus 8:30. Kasista kymppiin yleensä keskitys markkinointiin, katson miten on mennyt, millä katteilla tehdään työtä ja sen mukaan suunnitellaan / toteutetaan markkinointia. Kympiltä käyn laskut läpi ja teen tilaukset aineista jne.
Sitten klo 11 lounastauko, yleensä venyy n 12:30:een, ellei joku ole sairaana, silloin olen klo 12 työpisteellä. Klo 13 teen asiakastöitä ja keskustelen työntekjöiden kanssa työasioita. Klo 15 lähden pankkiin, tukkuun jne jne mitä milloinkin. Tarkoitus on ehtia takaisin liikkeeseen ennen kuin työntekijät lähtevät pois klo 16:30. Ehkä 2-3 päivänä myös minä tuolloin lähden kohtiin. Yleensä jään katsomaan ostokset, postit, päivän myynnin, teen tilitoimisto-hommat (digitoin kuitit ja siirrän ne tilitoimistolle). jne. Kuitenkin yleensä klo 18 lähden töistä, menen salille ja sieltä kotiin ja suihkuun. Mies hoitaa lapset koulusta ja päivällisen niille. Minä syön yleensä jos jotain jää syötävää. Kasvavat pojat syövät 3 aikuisen annokset!
eli työpäivän pituus 9-11 tuntia, toki jos on jotain iltatilaisuuksia, koulutuksia tms, päivä venyy. Ei tää mahdoton ole, pärjäämme kyllä.