Ulkomailta tullessa osaa kyllä arvostaa sitä miten hyvä leipävalikoima Suomessa on
On tuoreita vastapaistettuja juurileipiä, on monta päivää säilyviä pussitettuja, kauraleipää, ruisleipää, rieskaa
Suomessa on todella hyviä leipiä myynnissä, ai että kunnon ruisleipä
Kommentit (33)
Kaupoissa on yksi tai kaksi hyvää ruisleipää jotka ovat vanhenemassa(parasta ennen). Sitten on arpapeliä onko ne kivikovia ja hampaat irtoaa.
niin on, ja joka paikassa omanlainen valikoima paikallisten leipomoiden tuotteita omassa hyllysssään marketeissa
Tykkään kunnon jälkiuuniruisleivästä
Ruisleipiä on hyvin harvassa maassa.
En ole muualla törmännyt yhtä hyvään.
suomalaista ruokakulttuuria voisi markkinoida ulkomaille valikoimana hyviä leipiä
Vierailija kirjoitti:
Kauheasti kaiksissa myös suolaa.
Vaihtelu on tosi isoa eri leipien välillä. Esimerkiksi Real-ruisleivässä on 0,7 grammaa suolaa, joissain leivissä sen sijaan 1,5 grammaa
Suomessa ei osata leipoa leipää, vrt esim Ranska, Italia, Saksa.
Täällä on iso valikoima, mutta laatu on surkea. En ole löytänyt mistään esim sellaista patonkia, jossa olisi oikeanlainen sitko. Hyvä sitko puuttuu suurimmasta osasta leivistä. Paistopisteiden leivät on ihan täyttä roskaa. Jotain Fazerin bulkkikamaa suurimmaksi osaksi. Hyi.
Mielummin pieni valikoima ja laatua kuin suuri valikoima roskalaatua.
Tuhotut viestit
Uusimmat
Ulkomailta tullessa osaa kyllä arvostaa sitä miten hyvä leipävalikoima Suomessa on
Suomessa kunnollisen ihmisen kuuluu olla kiireinen koko ajan
🔥 Deittiapit tuhoaa itsetuntoni.
🔥 Nainen, viehätytkö kehonrakentajan vartalosta?
Tältä näyttää keskikokoinen suomalainen nainen bikineissä
Naiset rehellisiä vastauksia onko miehen pituudella väliä
🔥 👑 70-luvulla syntyneiden äidit - onko teillä muilla samanlaista?
Vierailija kirjoitti:
Kaupoissa on yksi tai kaksi hyvää ruisleipää jotka ovat vanhenemassa(parasta ennen). Sitten on arpapeliä onko ne kivikovia ja hampaat irtoaa.
Höpö, höpö
Vierailija kirjoitti:
Kauheasti kaiksissa myös suolaa.
Niin pitääkin olla.
Vierailija kirjoitti:
Suomessa ei osata leipoa leipää, vrt esim Ranska, Italia, Saksa.
Täällä on iso valikoima, mutta laatu on surkea. En ole löytänyt mistään esim sellaista patonkia, jossa olisi oikeanlainen sitko. Hyvä sitko puuttuu suurimmasta osasta leivistä. Paistopisteiden leivät on ihan täyttä roskaa. Jotain Fazerin bulkkikamaa suurimmaksi osaksi. Hyi.
Mielummin pieni valikoima ja laatua kuin suuri valikoima roskalaatua.
Ruisleipääkö saa noista maista parempaa? Ei taida saada ollenkaan.
En osta suomalsista leipää. Aivan kamalaa 🤮. Teen itse leipäni
Vierailija kirjoitti:
Niin onkin. Täällä on sekä itäinen, että läntinen leipäperinne. Missään maailmassa ei ole monipuolisempaa leipävalikoimaa.
Et ilmeisesti ole käynyt Saksassa, Itävallassa tai Sveitsissä. Tuoreiden leipien ja sämpylöiden valikoima on aivan eri planeetalta kuin Suomessa.
Karppaajana kun ei leipiä syö, niin ei
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suomessa ei osata leipoa leipää, vrt esim Ranska, Italia, Saksa.
Täällä on iso valikoima, mutta laatu on surkea. En ole löytänyt mistään esim sellaista patonkia, jossa olisi oikeanlainen sitko. Hyvä sitko puuttuu suurimmasta osasta leivistä. Paistopisteiden leivät on ihan täyttä roskaa. Jotain Fazerin bulkkikamaa suurimmaksi osaksi. Hyi.
Mielummin pieni valikoima ja laatua kuin suuri valikoima roskalaatua.
Ruisleipääkö saa noista maista parempaa? Ei taida saada ollenkaan.
Saksasta saa erittäin hyviä erilaisia ruisleipiä todella uunituoreina. Suomalaiset reissumiehet ei oikein enää nappaa kun on paremmalle tottunut.
Ja muutenkin: puhtaus ja viileys! Ai että mikä paratiisi! Juuri Italiasta tulleena opin, että en IKINÄ enää matkusta Suomesta minnekään etelän suuntaan. Harva edes tajuaa mikä lottovoitto on saada asua tällaisessa ilmastossa!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suomessa ei osata leipoa leipää, vrt esim Ranska, Italia, Saksa.
Täällä on iso valikoima, mutta laatu on surkea. En ole löytänyt mistään esim sellaista patonkia, jossa olisi oikeanlainen sitko. Hyvä sitko puuttuu suurimmasta osasta leivistä. Paistopisteiden leivät on ihan täyttä roskaa. Jotain Fazerin bulkkikamaa suurimmaksi osaksi. Hyi.
Mielummin pieni valikoima ja laatua kuin suuri valikoima roskalaatua.
Ruisleipääkö saa noista maista parempaa? Ei taida saada ollenkaan.
Saksasta saa erittäin hyviä erilaisia ruisleipiä todella uunituoreina. Suomalaiset reissumiehet ei oikein enää nappaa kun on paremmalle tottunut.
Kaikki saksalaiset ruisleivät joita olen syönyt ovat makeita, ei kiitos.
Kyllä leivän pitää olla vähän hapan. Ei makea ollenkaan. Ruotsalaisten siirappilimput ovat kuin pullaa söisi. Toisaalta heillä on erittäin hyvät näkkileivät. On jälkiuuni, kumina, pyöreä kiekko, ai että.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suomessa ei osata leipoa leipää, vrt esim Ranska, Italia, Saksa.
Täällä on iso valikoima, mutta laatu on surkea. En ole löytänyt mistään esim sellaista patonkia, jossa olisi oikeanlainen sitko. Hyvä sitko puuttuu suurimmasta osasta leivistä. Paistopisteiden leivät on ihan täyttä roskaa. Jotain Fazerin bulkkikamaa suurimmaksi osaksi. Hyi.
Mielummin pieni valikoima ja laatua kuin suuri valikoima roskalaatua.
Ruisleipääkö saa noista maista parempaa? Ei taida saada ollenkaan.
Saksasta saa erittäin hyviä erilaisia ruisleipiä todella uunituoreina. Suomalaiset reissumiehet ei oikein enää nappaa kun on paremmalle tottunut.
Saa Suomestakin.
Mutta Saksa on aina ollut pienyrittäjien maa. Etenkin suutemmissa kaupugeissa, siellä on pien leipimoita paljon, joista haetaan päivitittäin ja asmuisin, aamuyöllä leivotut croisantit, sämpylät ja muu leipä.
Tälläistä tarjontaa ei Suomessa ole. Kosla se ei kannata. Asiakkaita ei riitä. Saksassa asuu 84 miljoonaa ihmistä. Suomessa 5,6 miljoonaa.
Saksa on pienten perheyritysten luvattu maa, niin ravintiloissa, majoituksessa, viininvilkelyssä, pankkiireissa, yktyisellä lääkäri ja muullaa alalla.
Koska siellä se kannattaa. Asiakkaita riittää. Palkkataso on korkeampi. Ja teollisuus kannattavaa.
Ihmisillä on rahaa ostaa itsetehtyä ja muuta laatua.
Ei suomalausissa keskusuurissa, eikä suurissakasn kauoungeissa kukaan lähde ostamaan tuotetta leipää asmusin. Ei meillä edes ole nouta kadunkulmien pienleipomo kauppoja.
Totuus on se, Suomen kokoisessa pienessä maassa, on uskomattomattoman monipuolinen leipävalkoima.
Jopa pienissä lähiöiden marketeissa.
Niin onkin. Täällä on sekä itäinen, että läntinen leipäperinne. Missään maailmassa ei ole monipuolisempaa leipävalikoimaa.