Laitatteko sokeria mansikkoihin kun pakastatte niitä?
Kommentit (19)
Kyllä. - En paljon. Hilloihin ja mehuihin enemmän. Kiva, että oket löytänyt pakastamisen, vaik onhan ne parhaita tuoreina mutta voi sitä tunnetta kun voi ottaa talvella pakkasesta niitä ja monia muita kesän antimia. Kysehän on paljossa tunteesta sillä tokihan tiedän, että moni hakee, jos kokee tarvitsevana "valmiita" kaupasta
Säilyvät nätimpinä pienen sokerimäärän kanssa. Ilman sokeria muuttuvat epämääräisen harmahtaviksi.
Vierailija kirjoitti:
"mansikkoihin" ????
Siis MIHIN?
Eihän sulle tule koskaan kirjoitusvirheitä mihinkään, eihän? Jos ei tule, onnea vaan, tosin kysysmyslauseessakin pitää olla sekä subjekti että predikaatti.
Vierailija kirjoitti:
Säilyvät nätimpinä pienen sokerimäärän kanssa. Ilman sokeria muuttuvat epämääräisen harmahtaviksi.
No eikä muutu. Viimekesäistä Polkaa vielä pakkasessa ja ihan samalta näyttävät kuin sinne laitettaessakin. Eli en lisää sokeria.
C-vitamiini säilyy paremmin, jos laittaa vähän sokeria. Paras pakastus on marjanjalostustehtaissa: 40 asteen pakkaseen marjat erillään ja sitten tiiviiseen pakkaukseen. Kotipakastimet huonoja.
Vierailija kirjoitti:
C-vitamiini säilyy paremmin, jos laittaa vähän sokeria. Paras pakastus on marjanjalostustehtaissa: 40 asteen pakkaseen marjat erillään ja sitten tiiviiseen pakkaukseen. Kotipakastimet huonoja.
Kotioloissa ei oikeasti voi pakastaa vaan sitä kutsutaan jäädyttämiseksi. Mitään muuta ei kotipakastimessa kannata jäädyttää kuin sellaisia marjoja jotka on saatu ilmaiseksi.
Kyllä, ripauksen. Se on suositus.
En siis teelusikallisia, vaan ripauksen.
Säilyttää kuulemma mansikan maun paremmin.
Pakastetut mansikat, kun eivät koskaan ole tuoreen veroisia muutenkaan.
En laita sokeria ja pysyvät hyvinä koko talven. Enkä ole ikinä nähnyt "harmahtavia" marjoja pakastetuissa.
Kannattaa kysäistä siellä kojulla että mitkä lajikkeet soveltuu parhaiten pakastamiseen eikä laittaa sitä mikä sattuu olemaan halvin.
En, en syö lisättyä sokeria muutenkaan.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä, ripauksen. Se on suositus.
En siis teelusikallisia, vaan ripauksen.Säilyttää kuulemma mansikan maun paremmin.
Pakastetut mansikat, kun eivät koskaan ole tuoreen veroisia muutenkaan.
Paljonko on ripaus ja mihin marjamäärään ?
Itse laitan täyden 1 rkl 1/2/ litra marjoja
Säilyttää vitamiinit
Vierailija kirjoitti:
En laita sokeria ja pysyvät hyvinä koko talven. Enkä ole ikinä nähnyt "harmahtavia" marjoja pakastetuissa.
Kannattaa kysäistä siellä kojulla että mitkä lajikkeet soveltuu parhaiten pakastamiseen eikä laittaa sitä mikä sattuu olemaan halvin.
Jos säilyttää ylivuotiseksi,voivat muuttaa väriä
Ovat silti ihan syöntikelpoisia
En laita. Hyvin on säilynyt. Meillä mansikat menevät pääasiassa joka-aamuiseen smoothieen, joten ulkonäöllä ei ole väliä.
En laita. Turhaa sokerin syöntiä.