Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi jotkut tuotteet joissa makuna on "kirsikka", maistuvat niin esanssiselta

Vierailija
02.07.2024 |

Se kirsikka-esanssi ei ole hyvän makuinen ja mielestäni ihan erilainen kuin oikea kirsikka 

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
03.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan sama vadelmassa, sitruunassa ja metsämansikassa. 

Vierailija
2/5 |
03.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos syöt purkkiin säilötyn kirsikan, se maistuu ihan samalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
03.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No olemassa esanssikirsikka ja oikea kirsikka - kuten on myös esim. mansikankin kanssa. Kummastakin tykkään itse.

Vierailija
4/5 |
03.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska VOCit eli haihtuvat orgaaniset yhdisteet, marjojen maut ja hajut, haihtuvat pois niin helposti. Niistä jää uutettuihin esansseihin vain rajuimmat maut, hienot pienet maut katoavat.

Söin eilen maailman maukkaimman metsämansikan. Sitä aromia ei purkkiin saa.

Vierailija
5/5 |
03.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä siksi että oikeat kirsikat lienevät kalliita.