Miksi georgialaista keittiötä kehutaan jatkuvasti? Onko se joku hipstereitten trendi?
Sellaista venäläistyylistä muhjua. Kyllä se ihan hyvää safkaa on, mutta ei se mitään kovin erikoista ole.
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
No ei tarvi huulia ainakaan rasvata kun syö hatsapureja.
Toikin on vain juustoleipää, mikä siinä pitäisi olla niin ihmeellistä?
Georgialainen ruoka on hyvää. Ainakin parissa ravintolassa käyneenä, ihanat lihavartaat, padat, kasviskääryleet, viiriäiset, ja hatsapuri. Monia kastikkeita ja kaikki syö vähän kaikkea.
Ei minusta juurikaan samaa venäläiseen keittiöön, jossa lähinnä hapnkaalia, hapanpunajuurta, no lihavartaat ehkä saman tyyppisiä. Makkaroiden ystävä en oikein ole, niitä on georgilaisessa keittiössä kyllä paljon tarjolla.
Kalaa ei ole, eikä äyriäisiä. Eikä perunoita.
Joskus tekee mieli georgialaista ja suuntaan ravintolaan, jossa tuo kokkaus osataan.
15 vuotta sitten kävin aika usein Pietarissa, siellä oli hyviä georgialaisia ravintoloita. Hipsterin kuulin kehuvan georgialaista punaviiniä viime vuonna, minusta ne olivat inhottavia. En osaa sanoa muuta.
EM-kisoissakin jankutettiin tuota samaa hehkutusta georgialaisesta keittiöstä mitä kuulee hipstereiden suusta.
Vierailija kirjoitti:
EM-kisoissakin jankutettiin tuota samaa hehkutusta georgialaisesta keittiöstä mitä kuulee hipstereiden suusta.
Miksi hipsterit ovat juuri tuon georgialaisen valinneet? Onko se tarpeeksi erikoista jotta erottuu muista?
No ei tarvi huulia ainakaan rasvata kun syö hatsapureja.