Porkkanaraasteen valmistaminen
Onko porkkanaraasteen valmistuksessa käytettävä ananasta ehdottomasti vai ei missään tapauksessa? Hyvät reseptit jakoon nyt kaikille tähän ketjuun.
Kommentit (9)
En ole ikinä käyttänyt ananasta porkkanaraasteessa. Äiti laittaa aina appelsiinia enkä tykkää, joten en lisää siihen mitään.
Olen kuullut, että ananas- tai sitrusmehu auttaa raastetta säilymään pitempään hyvänä.
En käytä muuta kuin porkkanaa. Hienompaa raastetta kun tekee, niin on mehukasta!
Vierailija kirjoitti:
En käytä muuta kuin porkkanaa. Hienompaa raastetta kun tekee, niin on mehukasta!
Just näin. Hienoa raastetta ja ihan pikku ripaus sokeria sekaan, niin on kyllä hyvää.
Pikku kaali raastettuna ja siihen puolukkaa. On muuten hyvää sekin.
Sen sitruunan, appelsiinin, muut sitruksen tai ananaksen tai puolukan tarkoitus in saada raaste säilymään. Muutenhan se menee ruskeaksi ihan minuuteissa.
(ravintoloissa tämä saadaan aikaan teollisella sitruunahapolla)
Millä tavalla ajattelit käyttää ananasta porkkanan raastamiseen? Luullakseni mikä hyvänsä tavallinen raastinvekotin toimii paremmin.