Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Porkkanaraasteen valmistaminen

Vierailija
20.06.2024 |

Onko porkkanaraasteen valmistuksessa käytettävä ananasta ehdottomasti vai ei missään tapauksessa? Hyvät reseptit jakoon nyt kaikille tähän ketjuun.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
20.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millä tavalla ajattelit käyttää ananasta porkkanan raastamiseen? Luullakseni mikä hyvänsä tavallinen raastinvekotin toimii paremmin.

Vierailija
2/9 |
20.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
20.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole ikinä käyttänyt ananasta porkkanaraasteessa. Äiti laittaa aina appelsiinia enkä tykkää, joten en lisää siihen mitään. 

Vierailija
4/9 |
20.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen kuullut, että ananas- tai sitrusmehu auttaa raastetta säilymään pitempään hyvänä.

Vierailija
5/9 |
20.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä muuta kuin porkkanaa. Hienompaa raastetta kun tekee, niin on mehukasta!

Vierailija
6/9 |
20.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En käytä muuta kuin porkkanaa. Hienompaa raastetta kun tekee, niin on mehukasta!

Just näin. Hienoa raastetta ja ihan pikku ripaus sokeria sekaan, niin on kyllä hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
20.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

rusinoita

Vierailija
8/9 |
20.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pikku kaali raastettuna ja siihen puolukkaa. On muuten hyvää sekin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
20.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen sitruunan, appelsiinin, muut sitruksen tai ananaksen tai puolukan tarkoitus in saada raaste säilymään. Muutenhan se menee ruskeaksi ihan minuuteissa.

 

(ravintoloissa tämä saadaan aikaan teollisella sitruunahapolla)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kolme