Mistä hankitte leveän juustohöylän Oltermannille?
Olen yrittänyt metsästää tarpeeksi leveää juustohöylää Oltermannille, että voisi leikata ehjän siivun aina pyöreän reissumiehen päälle. Osaako kukaan auttaa, mistä sellaisen löytää? Eli sen pitäisi olla tuplaten leveämpi, kuin mitä kaupassa myydään, tai mikä minulla on. Häiritsee valtavasti, kun pitäisi olla reissumiehen päällä jotain useita suikaleita Oltermannia, jos aikoisi juustohöylällä leikata. Kinkkua löytyy leikkeleenä suoraan pyöreänä ja sopivan kokoisena kyllä, jota ei tarvitse leikata.
Pitääkö jatkaa Oltermannin hankalaa siivuttamista ihan keittiöveitsellä?
Kommentit (19)
https://www.valio.fi/tuotteet/valio-oltermanni-kermajuustoviipale/
toi on valmiiksi pyöreä
mitä täällä ei osata neuvoa sitä et osaa edes kysyä
Onko sellasia leveitä juustohöyliä olemassa?
Ei mitään höylää vaan Graefin viipalointikone. Sillä viipaloi koko juuston ja makkarapötkötkin.
https://www.kitchenlab.fi/p/juustolanka-kahdella-kahvalla/
Juustolanka ratkaisee ongelmasi.
Oltermanni on mautonta kumia. Ei sitä kukaan syö, kuin pakosta.
Käyttäjä7437 kirjoitti:
Oltermanni on mautonta kumia. Ei sitä kukaan syö, kuin pakosta.
Ihan hyvä kermajuusto ja sopii siihen mihin kermajuusto yleensäkin.
Esim tuollainen, löytyy myös muista kaupoista.
https://www.fruugo.fi/cheese-slicer-stainless-steel-cheese-slicer-with-…
Vierailija kirjoitti:
https://www.kitchenlab.fi/p/juustolanka-kahdella-kahvalla/
Juustolanka ratkaisee ongelmasi.
Kiitos! Täytyy laittaa tilaukseen. Saakohan tuolla miten leikattua tasapaksuisia ohuita siivuja?
Tiedän kyllä, että Oltermannia saa siivuina, mutta siinä kilohinta on korkeampi ja ja valmiiksi siivutettu juusto ei säily niin hyvin, kuin siivuttamaton.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
https://www.kitchenlab.fi/p/juustolanka-kahdella-kahvalla/
Juustolanka ratkaisee ongelmasi.
Kiitos! Täytyy laittaa tilaukseen. Saakohan tuolla miten leikattua tasapaksuisia ohuita siivuja?
Tiedän kyllä, että Oltermannia saa siivuina, mutta siinä kilohinta on korkeampi ja ja valmiiksi siivutettu juusto ei säily niin hyvin, kuin siivuttamaton.
Kyllä mä sen Graefin hommaisin ja sillä iloisesti siivuttelisin tasaisia puolen millin siivuja juustoista ja leikkeleistä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
https://www.kitchenlab.fi/p/juustolanka-kahdella-kahvalla/
Juustolanka ratkaisee ongelmasi.
Kiitos! Täytyy laittaa tilaukseen. Saakohan tuolla miten leikattua tasapaksuisia ohuita siivuja?
Tiedän kyllä, että Oltermannia saa siivuina, mutta siinä kilohinta on korkeampi ja ja valmiiksi siivutettu juusto ei säily niin hyvin, kuin siivuttamaton.
Kyllä mä sen Graefin hommaisin ja sillä iloisesti siivuttelisin tasaisia puolen millin siivuja juustoista ja leikkeleistä.
Huomasin, että sillä varmaan onnistuisi tasapaksuisen siivuttaminen!
ap
Turha hommata mitään siivutuskonetta.
Googleta "leveä juustöhöylä", löytyy useampi vaihtoehto
Juusto haisee sairaalalle. Ei osta
Laita kaksi puolikasta siivua vierekkäin ja "hitsaa" ne yhteen kaasupolttimella
Käyttäjä7437 kirjoitti:
Oltermanni on mautonta kumia. Ei sitä kukaan syö, kuin pakosta.
Ei tietenkään, muuten vain on Suomen ostetuin juusto.
Valmis oltermanniviipale on pienmmästä kiekosta, ei peitä koko reissaria.
Oltermanni on parhaimmillaan kun on iso keko ihan ohuttakin ohuempaa siipaletta.
Life hack:
Tavallisellakin juustohöylällä saat Oltermannista ison pyöreän siipaleen, kun et tee suoraa siivua, vaan pyöräytät juustihöylällä kierroksen ympäri. Tällä tavalla siivuun jää toki juuston säteen (eli puolen halkaisijan) kokoinen sauma, mutta siivu on sopivan kokoinen ja muotoinen pyöreän leivän päälle.
On sullakin ongelmat. Osta valmiiksi siivutettua jos on noin vaikeeta.