Kuka syö jotain Pullavaa?
Olen ehkä kerran livenä nähnyt Pullavaa, se oli joku tarjoilu. Täällä puhuttiin joku vuosi sitten pullavasta ylistävään sävyyn. En kyllä tajua.
Kommentit (65)
Ihan ok pikainen tarjottava vieraille kahvin kanssa.
Sehän on tosi hyvää. Mitä sinä sitten ostat kun on kyse tavispullasta? Vaikka olisit varakas niin pulla on aina pullaa eikä se juuri muuksi muutu. Mun äiti leipoi bostonkakkua ja se oli paljon parempaa kuin korvapuustit mutta sitä äitini Bostonkakkkua ei mistään saa vaikka rahaa olisi.
Ne jotka eivät huomaa kuinka aspartaami sairastuttaa heitä
Ostin tänään kanelipullavaa ja hyvää oli kahvin kanssa.
Eilen kassalla yksi läskipoika nosti Pullava-paketin hihnalle kaupassa. Oli siinä pizzalaatikko ja kokista myös, niin ajattelin että noilla niitä kiloja siis kerrytetään...
Suurin osa suurten leipomoiden valmistamista leivonnaisista ovat tosiaan ala-arvoisia, mutta maistuvat niille, jotka eivät paremmasta tiedä. Suurimmalle osalle suomalaisia riittää, että pullassa ja leivonnaisessa on runsaasti sokeria, mielellään myös raesokerin, tomusokerin tai kuorrutuksen muodossa. Jos mukana on hilloa, se on ylimakeaa epämääräistä punaista mössöä, josta ei erota mitään selvää makua.
Pullava oli hyvää silloin, kun se tuli markkinoille kymmeniä vuosia sitten. Se oli lähinnä voipullaa pitkon muodossa. Voipulla, ei voisilmäpulla. Oikeaa voipullaa ei oikein nykyään saa, Pyymäen leipomo sitä vielä tekee.
Kyllä Pullava maistui hyvin Ruotsin sukulaisille ja ovat sielläkin parempaa väkeä.
Pullava, se ihan perus ilman täytteitä, kuuluu mökkiviikonloppuun. 30 vuotta jo
Mammat syövät ja ovat sen takia pullavia.
Varsinkin voisilmäpullava on aivan ihanaa <3 Tarjotaan sitä usein kirkkokahveilla, menee seurakuntalaisten innokkaisiin suihin!
Vierailija kirjoitti:
Suurin osa suurten leipomoiden valmistamista leivonnaisista ovat tosiaan ala-arvoisia, mutta maistuvat niille, jotka eivät paremmasta tiedä. Suurimmalle osalle suomalaisia riittää, että pullassa ja leivonnaisessa on runsaasti sokeria, mielellään myös raesokerin, tomusokerin tai kuorrutuksen muodossa. Jos mukana on hilloa, se on ylimakeaa epämääräistä punaista mössöä, josta ei erota mitään selvää makua.
Määrittele "ala-arvoisia".
Jos saa puoleen hintaan tai vielä halvemmalla, niin voin ostaa jälkkäriksi. Sellaista mussutan neljä päivää helposti. Täyttää hintaa en pullasta maksa, vaan leivon itse. Joskus saa isoja pullapitkoja 50 sentillä tai eurolla. Niitä ostan pakkaseenkin ja teen niistä sitten köyhiä ritareita.
Minusta Pullava on noista edullisista peruspullista paras. Ei aina tarvitse olla kalleinta laatua.
Eikä sillä liho, jos ei syö liikaa kulutukseensa nähden. Jos syö liikaa, niin ihan mikä tahansa lihottaa.
Vierailija kirjoitti:
Sehän on tosi hyvää. Mitä sinä sitten ostat kun on kyse tavispullasta? Vaikka olisit varakas niin pulla on aina pullaa eikä se juuri muuksi muutu. Mun äiti leipoi bostonkakkua ja se oli paljon parempaa kuin korvapuustit mutta sitä äitini Bostonkakkkua ei mistään saa vaikka rahaa olisi.
Miksi söisin pullaa? Ap
Vierailija kirjoitti:
Mammat syövät ja ovat sen takia pullavia.
Miksi sä haukut lihavaksi? Kerran kuukaudessa syöminen ei lihota.
Teollisen makuista, mutta teollisesti valmistettu tuote se onkin.
No älä syö. Säästyy parempiin suihin se herkku.