Jaahas! On aika laittaa suomalaiset varhaisperunat kiehumaan ja huiluntuhdit, parsat ja kanat grilliin
Samalla otan 5h savustuneen sianniskan levähtämään.
Morjens!
Kommentit (37)
Ruoanlaiton ajastuksista et ainakaan tiedä mitään.
Vierailija kirjoitti:
Ruoanlaiton ajastuksista et ainakaan tiedä mitään.
Perustelisitko hieman väitettäsi?
Vierailija kirjoitti:
Ruoanlaiton ajastuksista et ainakaan tiedä mitään.
Sulla ei taida olla ajastusta kuin atrian mikropitsan lämmitykseen mikrossa🤣
Miksi noin epäterveellistä sapuskaa?
Vierailija kirjoitti:
Miksi noin epäterveellistä sapuskaa?
Koska tykkäämme siitä. Emme syö mitään mistä emme tykkää.
Vierailija kirjoitti:
Miksi noin epäterveellistä sapuskaa?
Ime parsaas.
Vierailija kirjoitti:
Miksi noin epäterveellistä sapuskaa?
Eihän tossa edes ole mitään epäterveellistä.
Huiluntuhti?
Meillä paistetaan voissa.
Vierailija kirjoitti:
Huiluntuhti?
Meillä paistetaan voissa.
Paistatte makkarat voissa!??🤢🤮
Syötiin just spagettia, ap menu kuulostaa kyl herkulliselta, ehkäpä juhannukseksi...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Huiluntuhti?
Meillä paistetaan voissa.
Paistatte makkarat voissa!??🤢🤮
Ovatko ne makkaroita?
En tunnistanut nimestä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Huiluntuhti?
Meillä paistetaan voissa.
Paistatte makkarat voissa!??🤢🤮
Ovatko ne makkaroita?
En tunnistanut nimestä.
Tietenkin ovat makkaroita, ei ole mitään weetee poprilliä.
Parsat meillä paistetaan grillissä ja sivellään voilla lopuksi.
Se on HULLUN TUHTI eikä mikään fakin huiluntuhti.
Teillä on sitten mukava iltapäivä nauttiessanne hyvästä ruoasta ja homoseksualistisen analisoinnin ihmemaasta.
Avasin juuri hernekeittotölkin