Mitä tarkoittaa artesaanimakkara?
Työkaveri kehuu ettei suostu syömään kuin artesaanimakkaraa kun suunniteltiin yhteistä patikointia jolla paistettaisiin makkaraa. Mun vastuulla on makkaroiden hankinta. En löytänyt Wikipedian artikkelia artesaanimakkarasta. Mitä se tarkoittaa? Onko olemassa edullisia artesaanimakkaroita? Mikä on edullisin ? Paketissa pitää kuitenkin lukea toi sana.
Kommentit (26)
Se on myyntikikka, muka parempia ja siksi kalliimpia.
Jag skulle kalla det för "käsityö lerssi" på basen av din beskrivning.
Mainosnimike, jolla viitataan käsintehtyyn. Yleensä ne on mielestäni parempia kuin tavalliset sekä maultaan, että lihapitoisuudeltaan, mutteivät taatusti artesaania.
Vanhan miehen käyttökelvoton mulkku
Se on rahastusta. Kuten kaikki artesaanipizzatkin ja gourmethampurilaiset. Kallista ja turhaa. Jos nykyään haluaa hyvää, niin se pitää ja kannattaa tehdä kotona itse.
se on makkara joka on kolme kertaa kalliimpaa.
Artesaanimakkara tarvitsee sitten palanpainikkeeksi runsaasti käsityöolutta, ei mene muuten alas.
Tee itse ja säästä. Kuka tahansa voi artesaani.
Katsoin K-ruoan sivuilta, että Atrialla on myynnissä useampaakin artesaanimakkaraa.
"Artesaani " on sama kuin taannoinen "rustiikki. "
Sitä ennen oli "käsityön leima." Kasviksissa "käsin poimittu."
Ei-tehdastekoisen oloinen, pienet valmistus-ja myyntierät, vähän kalliimpi. Harkiten suunniteltu ja valmistettu.
Kannattaa ehdottaa kurtisaanimakkaraa.
Artesaani = vähän samanlainen kuin jos olisit tehnyt itse (ja sen takia kallis)
Sama kuin Pepsodent Professional -hammastahna.
Tavallinen makkara. Sen myyjällä on lyhyet ja huolitellut tummat hiukset, parta ja hihatatuoinnit. Jos se myydään kadulla, se ei ole grilliruokaa vaan street foodia. Hinta on noin kolminkertainen.
Atria arisaanimakkarra on hyvää makkarrakeitossa paistettuna Perseauiset ei tidä muuta kuin hk.sininen ja popgirlli
Mika.rajala mikarajala
Hirviniemi ja Leppilampin voivat tehdä performanssin jossa tekevät itsestään artesaanimakkaraa.
Taiteellista makkaraa.