Baarikaapissa ei ole kuin absinttipullo. Miten imeessä
Kommentit (17)
Onko vinkkejä? Lantrinkejakaan ei pahemmin ole. Miten tuota yleensä edes juodaan?
Siihen lantrataan kylmää vettä kunnes sumenee. Opittu maku.
Etsi netistä se "oikea" tapa juoda absintti,sokeripalan läpi liottamalla tai jotenkin niin siitä tulee täysin erilainen, ylättävän hyvänmakuinen juoma. Ainakin parempi kun raakana
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mutta absintista tulee aina mieleen se sketsi missä tyyppi veti siitä kännit ja heräsi aamulla teltasta jonka varovaisesti teltan oven raosta kurkatessaan huomasi pystyttäneensä viheralueelle mikä on motarin kaistojen välissä.
Onhan noissa voltteja, omassa baarikaapissa 72% absinttia - ei ehkä se suurin herkku ainakaan raakana :D
Vierailija kirjoitti:
Etsi netistä se "oikea" tapa juoda absintti,sokeripalan läpi liottamalla tai jotenkin niin siitä tulee täysin erilainen, ylättävän hyvänmakuinen juoma. Ainakin parempi kun raakana
Sokeri ei ole välttämätöntä - juodaan samalla tapaa kuin pastis ja turhat seremoniat valmistuksessa voi jättää väliin.
Vierailija kirjoitti:
Onko vinkkejä? Lantrinkejakaan ei pahemmin ole. Miten tuota yleensä edes juodaan?
"Absintti on vihertävä väkevä anisviina, joka sisältää rypäle- tai viljaperäistä alkoholia ja erilaisia yrttejä, joista merkittävimmät ovat anis, fenkoli ja koiruoho. Juoma on saanut nimensä koiruohon latinankielisestä nimestä Artemisia absinthium. Perinteisesti absintti tulisi nauttia tietyn rituaalin mukaan, jossa shottilasiin kaadetaan absinttia ja päälle asetetaan absinttilusikka, jonka päällä on sokeripala. Sokeripalan läpi kaadetaan hitaasti jäävettä juoman laimentamiseksi. Sekoitus muuttuu sameaksi, sillä kylmä vesi erottaa anetolin ja muut eteeriset öljyt absintista."
Laitoin sen nyt pakkaseen. Liekö sit vikatikki. Ei se kai enää tuosta pahemmaksi voi mennä? 48%
Kuvittele olevasi taiteilija👨🎨
Tiedä, millaisen mestariteoksen saatkaan aikaan!
Juu, ja se on ihan hirveetä...
Vihreä🧚
Otin sen pakkasesta niin oli jo valmiiksi sameata? Ei siis tarvitse kai vettä? Stanan pahaa.
Vierailija kirjoitti:
Absintti ja Hyasintti. Hmm.
Kalojen sukua?
Eikö se pitänyt myös sytyttää palamaan jossaim vaiheessa valmistusta?
Vierailija kirjoitti:
Eikö se pitänyt myös sytyttää palamaan jossaim vaiheessa valmistusta?
Varmaan kankkusessa,
Ihan stanan pahaa. Mutta meneehän tää kun ei muutakaan oo.
Vierailija kirjoitti:
Eikö se pitänyt myös sytyttää palamaan jossaim vaiheessa valmistusta?
Minäkin muistelen jotain tuollaista. Mutta en ole alan asiantuntija.
En tiedä, mutta absintista tulee aina mieleen se sketsi missä tyyppi veti siitä kännit ja heräsi aamulla teltasta jonka varovaisesti teltan oven raosta kurkatessaan huomasi pystyttäneensä viheralueelle mikä on motarin kaistojen välissä.