Coctail-tarjottavaa, joka ei vaadi uunissa valmistusta
Mitä suolaista pikkupurtavaa voi tarjota hienommissa juhlissa, mitä ei tarvitse alkaa leipoa? Ne raikkaat voileivät eivät ole tarpeeksi hienoja. Mitä muuta tarjoiluideaa olisi kuin voileikakku ja patonkipalat?
Kommentit (15)
Vierailija kirjoitti:
https://www.valio.fi/reseptiryhmat/cocktailpalat/
tuolta inspistä, paljon uunittomiakin
Nuo olivat hienoja, mutta kokkaustaidottomalle liian vaikeita...
Ruisnapit tahnalla ja yrteillä oli hyvä idea ainakin.
Ap
Rieskarullia eri täytteillä, ruiskuppeja eri täytteillä, pieniä tuulihattuja jollain suolaisella täytteillä, pieniä kolmioleipiä, tarjotin täynnä juustoja, niiden kanssa sopivia hedelmiä, keksejä hilloja
Paholaisen munat ovat monessa maassa suosittuja tarjottavia.
Keitetään kananmunia, kuoritaan, leikataan pitkittäin puoliksi ja keltuaiset poistetaan. Keltuaisiin sekoitetaan herkkuja ja se täyte sitten pursotetaan valkuaispuolikkaisiin. Pienen palan voi leikata valkuaise pohjasta, että pysyvät kauniisti pystyssä tarjoiluvadilla.
Rieskarullat, täyteohjeita googlaamalla.
Olet hullu ap, Ellet osaa itse suunnittella millaisia pieniä coctail paloja, voi juhliinsa suunnitella.
Niillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, onko coctai-palojen ainekset kasvatettu tai poimittu omasta maasta.
Tai edes sillä, ovatko ainekset kotimaisia, vai ei.
Toisinaan voi olla vaikeata, saada coctail palat koottua, vain pelkästään kotimaisista aineksista.
Etenkin keväisin, kun kotimaiset juurekset ovat lopussa.
Riippuu tietty pidoista / juhlista, mikä trendi tai teema niissä on?
Syksyissö juhkissa Suomella on tarjota mitä upeimpia suupaloja: Savustteuja pikkupaloja hirvenlihasta, karpalon ja kotimaisen Aurajuuston kanssa tikuissa.
Kotimaista juustoa, puolukkaa, linturiistan pikkupaloja.
Pelkkiä vegaanisia coctail- paloja, syksyisten marjojen, kuusenkerkän ym. kanssa.
Tarvitaan vain kokkaus alan asiantuntija suunnitelemaan , kukin yksittäinen tapahtuma.
Cocktailpalat
https://www.kinuskikissa.fi/reseptihaku
Tuolta voi valita reseptihausta myös vaikeusasteen.
Googlaa platter, saat varmasti ideoita.
Lauantai tai Balkan makkara kuutioina.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
https://www.valio.fi/reseptiryhmat/cocktailpalat/
tuolta inspistä, paljon uunittomiakin
Nuo olivat hienoja, mutta kokkaustaidottomalle liian vaikeita...
Ruisnapit tahnalla ja yrteillä oli hyvä idea ainakin.
Ap
Siellähän on ihan tosi helppoja. Luitko ohjeita?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
https://www.valio.fi/reseptiryhmat/cocktailpalat/
tuolta inspistä, paljon uunittomiakin
Nuo olivat hienoja, mutta kokkaustaidottomalle liian vaikeita...
Ruisnapit tahnalla ja yrteillä oli hyvä idea ainakin.
Ap
Siellähän on ihan tosi helppoja. Luitko ohjeita?
Niihin on merkitty vaikeustaso.
Ei tää nyt hienoa ole, mutta ruisnappien päälle jokin tahna ja sen päälle koriste. Esim. kylmäsavuporo, savulohi, punajuurihummus. Koristeeksi yrttejä, ituja, syötäviä kukkia.