Ravintoloiden noloimmat ruoka-annokset
Joskus ravintoloissa tulee eteen luokattoman huonoja ruokia tai selkeästi lämmitettyjä eineksiä. Mikä on erikoisin itsellesi vastaan tullut ravintola-annos?
Aloitan itse, henkilökunta meni lipsauttamaan, että kauppahallissa myytävä lohikeitto on tukusta ostettu valmiskeitto, joka vain lämmitetään. Ihmettelinkin, että oli aika onneton.
Kommentit (101)
Lounasketjuissa tulee vastaan mitä ihmeellisempiä asioita. Keitot on usein täysin vetisiä liemiä ja lihapullat, pihvit jne. eineksiä.
Huoltoaseman lehtipihvi ja ranskalaiset. Sivussa tomaatinlohko jo ja tupsu persiljaa. Pitää olla iso ruokajuoma tai hyvä syljeneritys.
Näin lounaskahvilassa joulun aikaan ison kyltin, jossa luki riisipuuro ja rusinakeitto 7,90€, ja jäin ihmettelemään sitä, että maksaako joku vähäjärkinen siitä oikeasti tollaisen hinnan 🙄
Erityisesti asiakkaiden aliarviointi ärsyttää jossain noutopöydissä. Hinta voi olla useita kymppejä viikonloppuna ja sitten laarissa on jäähtyneet valmisjauhelihapihvit tasoa Saarioinen.
Mikä tahansa vegaaniannos on ravintolalta kuin ravintolalta yleensä riman alitus. Huomaa, ettei osata laittaa kuin niitä liharuokia, etenkin perinteisessä a la cartessa. Onneksi on uuden polven vietnamilaisia ja thaimaalaisia, joissa osataan.
Kahdenkympin silakat ja muusi, piti olla oikein viimeisen päälle laadukas perinneannos. Ja pöytään saapuessaan annoksen muusi oli kylmää.
Yleensä en uskalla ottaa pastaa missä tahansa paikassa, koska usein se on tyyliin lohipasta, jossa pelkkää simpukkamakaroonia muutamalla lohihiutaleella. Olevinaan joku kastike, mitä ei edes huomaa.
Periaatteessa kaikki S-ketjun paikat tyyliin Amarillo, Pancho Villa jne jne. Aivan luokatonta bulkkia, mutta kauppa käy. Jos joku yksityisyrittäjä pistäisi samanlaisen puljun pystyyn, se menisi konkurssiin alta aikayksikön.
Tampereella ainakin on vähän se ongelma, että asiakkaita riittää niihinkin ravintoloihin, joiden pitäisi luokattoman ruuan takia mennä konkkaan. Syynä on jatkuva virta ulkopaikkakuntalaisia turisteja, työmatkalaisia jne. jotka eksyy hyvällä sijainnilla oleviin paikkoihin. Toki sitten on niitä joitakin paikallisiakin, jotka ei paremman päälle ymmärrä ja elättää näitä paikkoja.
Vierailija kirjoitti:
Periaatteessa kaikki S-ketjun paikat tyyliin Amarillo, Pancho Villa jne jne. Aivan luokatonta bulkkia, mutta kauppa käy. Jos joku yksityisyrittäjä pistäisi samanlaisen puljun pystyyn, se menisi konkurssiin alta aikayksikön.
Bonuksen vetovoima on uskomaton. Kun vihreellä kortilla saa vielä sen annoksen normaalihintaa 2 € halvemmalla.
Sitä ihmettelen, että miten paljon eineksiä ja pakasteita Suomessa asiakkaat hyväksyy. Eteen voi tulla joku pakasteesta paistettu kuiva käntty nahkeilla lohkoperunoilla ja valmiskastikkeella, hinta yli 20 €.
Vierailija kirjoitti:
Mikä tahansa vegaaniannos on ravintolalta kuin ravintolalta yleensä riman alitus. Huomaa, ettei osata laittaa kuin niitä liharuokia, etenkin perinteisessä a la cartessa. Onneksi on uuden polven vietnamilaisia ja thaimaalaisia, joissa osataan.
Sama juttu kalan kanssa. Jos ravintolan listalla on yksi kalaruoka, niin sen tietää, että pihvejä paistava kokki vetää sen kalan aivan kuivaksi. Ja hinta kuivalle käntylle yli kolmekymppiä.
4 henkinen perhe menee ravintolaan. Tilaa 20e annokset plus juomat. Se tekee 100e. Ja pois lähtiessä kaikilla jäi vähän nälkä.
Panksovillan vegesetti hämmästytti. Tortilla kaupan pikkulätty ja päällä 2 lusikallista punaisia papuja suoraan purkista. Ei edes mikron kautta käynyt. 14.90 naminami🤣🤣🤣
Vierailija kirjoitti:
Periaatteessa kaikki S-ketjun paikat tyyliin Amarillo, Pancho Villa jne jne. Aivan luokatonta bulkkia, mutta kauppa käy. Jos joku yksityisyrittäjä pistäisi samanlaisen puljun pystyyn, se menisi konkurssiin alta aikayksikön.
Aikoinaan Pancho oli yksityinen. Niitä oli vain ravintola Tampereella. Se oli hyvä. Nyt ketjuuntumisen myötä taso on laskenut.
Yhdessä hohtominigolfpaikassa tilattiin pizzat, eteen tuotiin palanen HK:n mikropizzaa.
Käytiin joskus nyt lopettaneessa lähiravintolassa. Pizzat oikein hyviä mutta kaikki muut huonoa. Mies tilasi pasta-annoksen ja saliin asti kuului kuinka ns kokki raivosi kuinka kauan sen keittäminen kestää. Muiden annosten kasvikset olivat aina pakastekruunuvihanneksia. Ei siellä voinut syödä muuta kun pizzaa. Omistajat olivat todella kivoja ja ystävällisiä ja ihmettelin kuinka eivät panosta ruokaan. Oli tosin enemmän pubi.
Vierailija kirjoitti:
4 henkinen perhe menee ravintolaan. Tilaa 20e annokset plus juomat. Se tekee 100e. Ja pois lähtiessä kaikilla jäi vähän nälkä.
Tuossa on ehkä ravintolan valintakin mennyt vähän pieleen. Jos haluaa suuriruokaisille edulliset ruuat, niin kannattaa mennä erilaiseen mestaan. Monessa paikassa saa vaikka noutopöydän alle 20 € ja juomat sekä jälkiruuat kuuluu hintaan. Voi syödä ruokahalun mukaan.
Friends & brgrs. Pehmeät, järkyttävän rasvaiset ranskalaiset. Burgeri kuten mäkkärissä.
Tilasin Kampin kauppakeskuksessa kasvisannoksen siinä jossain tokassa tai kolmannessa kerroksessa olleessa ravintolassa. Annos sisälsi munakoison joka oli halkaistu kahtia ja paahdettu uunissa. Päällä joku oksa ja ehkä oreganoa ja öljyä. Maksoi muistaakseni noin 15e.