Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kummasta tulee parempi italianpata?

Vierailija
24.05.2024 |

Jalostajan pussista vai Blå Bandin? Omasta mielestä italianpadassa pitää olla kunnolla mausteisuutta. Jotenkin muistelen, että Jalostajalla olisi ollut mausteisempi ja muutenkin perinteisempi maku, mutta saatan olla väärässä, koska viime kerrasta on jo vuosia.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
24.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan sama kumpaa teet kun kuitenkin laitat sitä pskaa teollisuusjauhelihaa siihen jossa on todella ikävä sivumaku.

Vierailija
2/4 |
24.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne herneet on kamalia, ei pysty, ei kykene.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
24.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se ero ollut että kun menee vähän yli parasta ennen päivän, niin jalostajan padan vihannekset menee ruskeiksi kun taas blå bondin säilyttää värinsä pitempään.

Äkkiähän nuo menee kaapissa vanhaksi ja tuollaisen havainnon olen tehnyt.

Aika tylsää kaivella ruskeita vihanneksenkappaleita kiuskelevasta pataruuasta pois. Ei niitä tee mieli syödäkään.

Makupisteet menee tuolle värinsä säilyttävälle.

Vierailija
4/4 |
24.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jalostajan se tulinen pata. On siis uutuus ja niillä on myös se tavallinen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme kuusi