Kummasta tulee parempi italianpata?
Jalostajan pussista vai Blå Bandin? Omasta mielestä italianpadassa pitää olla kunnolla mausteisuutta. Jotenkin muistelen, että Jalostajalla olisi ollut mausteisempi ja muutenkin perinteisempi maku, mutta saatan olla väärässä, koska viime kerrasta on jo vuosia.
Kommentit (4)
Ne herneet on kamalia, ei pysty, ei kykene.
Se ero ollut että kun menee vähän yli parasta ennen päivän, niin jalostajan padan vihannekset menee ruskeiksi kun taas blå bondin säilyttää värinsä pitempään.
Äkkiähän nuo menee kaapissa vanhaksi ja tuollaisen havainnon olen tehnyt.
Aika tylsää kaivella ruskeita vihanneksenkappaleita kiuskelevasta pataruuasta pois. Ei niitä tee mieli syödäkään.
Makupisteet menee tuolle värinsä säilyttävälle.
Jalostajan se tulinen pata. On siis uutuus ja niillä on myös se tavallinen.
Ihan sama kumpaa teet kun kuitenkin laitat sitä pskaa teollisuusjauhelihaa siihen jossa on todella ikävä sivumaku.