Miten kukaan jaksaa työpäivän jälkeen alkaa tehdä ruokaa??!
Kommentit (43)
Sekopäitä. Töiden jälkeen nukutaan 16 tuntia
Joo, en meinaa jaksaa. Oon vuorotöissä. Pihvin paistaminenkin oli melkein ylivoimainen suoritus.
Liiteristä lasagnette uuniin. Siinä meidän ruoka.
Työpäivän jälkeen menen suihkuun, syön jonkun hedelmän ja käyn lepäämään. Mietin ruuanlaittoa vasta n. tunnin/ parin päästä. Onneksi olen sinkku!
Onneksi sairaalassa on ravintoloita joista hakea lounas. Usein ostan valmisruokia.. tai just lämmintiskiltä. Vuorotyö saa vaan makaamaan sohvalla!
Aina ei jaksa, mutta yleensä jotain tosi simppeliä ja nopeaa. Tänään voi vielä onneksi syödä sunnuntaista ruokaa.
Pitää tehdä sellaista ruokaa, joka valmistuu max puolessa tunnissa. Joitakin juttuja voi prepata myös etukäteen. Olen joskus vaivannut tuorepastataikinan samalla kun juon aamukahvin.
Mä teen viikonloppuna ruokaa vähän enemmän ja laitan jääkaappiin. Sieltä sitten syön viikolla töiden jälkeen. Jos safkat loppuu, niin sitten jotain Woltilla. Tai sitten en syö mitää muuta kuin leipää ja teetä, iltapalaksi puuroa. Ei aina oo niin nälkäkään.
Vierailija kirjoitti:
Aina ei jaksa, mutta yleensä jotain tosi simppeliä ja nopeaa. Tänään voi vielä onneksi syödä sunnuntaista ruokaa.
Tosin ensin makaan tunnin tai pari sohvalla.
No ei siihen kovin kauaa mene, meillä yleensä maanataina edellisen päivän tähteitä mutta muuten kokataan joka päivä. Toki meillä kumpikin aikuinen kokkaa niin ei se oma vuoro osu kohdalle kuin 2-3 kertaa viikossa.
Ei tehdä. Max heitetään jotain pöhistimeen ja that's it. Ruoanlaitto on rikkaiden luksushommaa.
Hyvin jaksaa. Työpäivän jälkeen kävin ruokakaupassa ja kuntosalilla pyörähtämässä. Nyt nopean suhkun jälkeen on kiva laittaa lasagne tekeille. Sen kanssa hyvä vihreä salaatti ja lasi punaviiniä.
Jos jaksaa tehdä lämpimiä voileipiä, niin kyllä nauttii.
Mä jaksoin ja nyt en jaksa lähtee maalaushommiin🙁
Vierailija kirjoitti:
Pitää tehdä sellaista ruokaa, joka valmistuu max puolessa tunnissa. Joitakin juttuja voi prepata myös etukäteen. Olen joskus vaivannut tuorepastataikinan samalla kun juon aamukahvin.
Aamut on vielä pahempia. Ei silloin jaksa mitään ylimääräistä tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Liiteristä lasagnette uuniin. Siinä meidän ruoka.
Miksi kaikki suomalainen ruoka pitaa kayttaa uunissa? Aikaa ja rahaa kuluu. Keitä iso satsi riisiä kerralla ja pakasta annospusseissa. Wokissa nopeasti lihasuikaleita ja vihanneksia. Ruoka on nopeasti valmis.
paistan valmiiksi kananmunia aamulla sit vierelle raejusutoa ja hedelmiä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Liiteristä lasagnette uuniin. Siinä meidän ruoka.
Miksi kaikki suomalainen ruoka pitaa kayttaa uunissa? Aikaa ja rahaa kuluu. Keitä iso satsi riisiä kerralla ja pakasta annospusseissa. Wokissa nopeasti lihasuikaleita ja vihanneksia. Ruoka on nopeasti valmis.
Uuniruoat on monesti työmäärältään tosi helppoja. Humpsautetaan raaka-aineet pataan ja haudutellaan uunissa kypsäksi. Eihän sitä uunia tartte vieressä istua vahtimassa.
Pakko