Keksin tänään uuden ruokalajin =)
Värjäsin porkkanat punajuurella, grillasin ne ja nyt ne näyttävät herkullisilta verta tihkuvilta makkaroilta =) nyt herkuttelen ja kuvittelen syöväni lihaa! <3 <3
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Maistuu varmaan silti värjätyltä porkkanalta? Minä tein big macin. Halkaisin sämpylän kahtia ja kuvittelen, että siinä olisi jotain välissä.
Miksi et laittanut punajuurta siihen väliin? Vähän ketsuppia ja salaatinlehtiä?
Mäkin keksin uuden ruokalajin, keräsin pihalta voikukanlehtiä ja paistoin pannulla sipulin kanssa. Maistui yllättävän hyvältä.
Mitä järkeä tuossa on? Jos se liha on niin pahaa ja oksettavaa niin miksi haluatte kaiken näyttävän lihalta?
Minusta oksennus maistuu pahalta niin pitäisikö minun nyt sitten tehdä keittoa joka näyttää oksennukselta? En ymmärrä teidän ajatuksen juoksuanne yhtään.
Minua vtutti, niin laitoin karvahatun oven väliin ja käytin sitä. Näytti ihan samalle..
Vierailija kirjoitti:
Minua vtutti, niin laitoin karvahatun oven väliin ja käytin sitä. Näytti ihan samalle..
Miksi et sivellyt sitä tonnikalaliemellä niin olisi tuoksunut ja maistunutkin samalle?
Vierailija kirjoitti:
Mitä järkeä tuossa on? Jos se liha on niin pahaa ja oksettavaa niin miksi haluatte kaiken näyttävän lihalta?
Minusta oksennus maistuu pahalta niin pitäisikö minun nyt sitten tehdä keittoa joka näyttää oksennukselta? En ymmärrä teidän ajatuksen juoksuanne yhtään.
Tuo aloitus nyt on provo, mutta eihän useimmat ole vegaaneja tai kasvissyöjiä koska liha jotenkin oksettaisi tai olisi pahaa. Moni jopa rakastaisi lihan makua, mutta ei eettisistä tai ympäristösyistä sitä syö. Silloin on ihan ymmärrettävää, että on joskus ikävä niitä ruokia joita on tottunut lihansyöjänä syömään, ja "korvikkeilla" voi saada välillä kaivattua lohturuokaa aikaan.
Vierailija kirjoitti:
Mitä järkeä tuossa on? Jos se liha on niin pahaa ja oksettavaa niin miksi haluatte kaiken näyttävän lihalta?
Minusta oksennus maistuu pahalta niin pitäisikö minun nyt sitten tehdä keittoa joka näyttää oksennukselta? En ymmärrä teidän ajatuksen juoksuanne yhtään.
Miksi se liharuoka pitää sitten maustaa vegaanisten kasvisten makuiseksi? Eikö suola riitä lihalle? Lihan maku aina peitetään vegaanisella sipulilla, valkosipulilla, tomaatilla, curryllä, pippurilla ja korianterilla? En ymmmärrä teidän ajatuksenjuoksuanne yhtään.
Maistuu varmaan silti värjätyltä porkkanalta? Minä tein big macin. Halkaisin sämpylän kahtia ja kuvittelen, että siinä olisi jotain välissä.