Hei ravintoloitsijat, ravintolan työntekijät ja somevastaavat
Miten HELVETIN vaikeaa voi olla laittaa se ruokalista helposti saataville ja näkyville nettiin? Monilla ravintoloilla ei enää jostain syystä ole omia nettisivuja, kun ei niitä kukaan muista päivittää ja sivuston aikoinaan kyhännyt naapurin Veeti-poikakin täytti jo 35v. Voin sanoa että ottaa asiakkaana päähän yrittää kaivaa sieltä jostain ravintolan facebook-sivuston 10 000 valokuvan joukosta josko joku olisi joskus ottanut jonkun utuisen kuvan ruokalistasta tai yrittää epätoivoisesti google imagehaulla moista löytää. Menen sitten mieluummin sellaiseen ravintolaan joka haluaa että ruokalistan voi asiakas löytää jo netissäkin. Niin, ja Tiktok ei ole se oikea paikka.
Puolet uusista ravintoloista lakkauttaa toimintansa kannattamattomana alle 1-2 vuoden toiminnan jälkeen. Miettikää nyt vähän mitä teette ja mitä jätätte tekemättä, ettette päädy lopettaneiden tilastoihin. Toinen mikä on ottaa päähän etteivät uudet ravintolat viitsi mainostaa tai kertoa itsestään kenellekään. En voi v***u käsittää.
Kommentit (5)
Pelkäävät varmaan että kilpailijat saavat ideoita, jos ruokalista näkyy, siksi pitää olla hyvin matalalla profiililla liikenteessä että kukaan ei löydä.
Vierailija kirjoitti:
Olin yhdessä ravintolassa ja laskin niitten ruokalistassa annosten määrän. Niitä oli 90. Siis miten ne voi edes ostella ruokaa 90 eri annokseen kun ei kaikki tilaa eri ruokia. Oli pizzaa 20 erilaista ja kaikkee pihvii ja muuta. Se ravintola meni konkurssiin tänä vuonna. Kulut oli varmaan aika isot ruuassa ja sitten niitä ruokia pilaantuukin paljon joten rahaa menee hukkaan.
Vähän ohi aiheen, mutta oletko todella varma, että yritys meni konkurssiin? 99% tapauksista kannattamaton liiketoiminta lopetetaan jo siinä vaiheessa, kun pystytään vielä maksamaan velat, eikä päätä hakata seinään konkurssiin asti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olin yhdessä ravintolassa ja laskin niitten ruokalistassa annosten määrän. Niitä oli 90. Siis miten ne voi edes ostella ruokaa 90 eri annokseen kun ei kaikki tilaa eri ruokia. Oli pizzaa 20 erilaista ja kaikkee pihvii ja muuta. Se ravintola meni konkurssiin tänä vuonna. Kulut oli varmaan aika isot ruuassa ja sitten niitä ruokia pilaantuukin paljon joten rahaa menee hukkaan.
Vähän ohi aiheen, mutta oletko todella varma, että yritys meni konkurssiin? 99% tapauksista kannattamaton liiketoiminta lopetetaan jo siinä vaiheessa, kun pystytään vielä maksamaan velat, eikä päätä hakata seinään konkurssiin asti.
Lehdessä luki että se rafla meni konkkaan. Ja olen kyllä mennyt ohi siitä ravintolasta monet kerrat eikä siellä ole mitään toimintaa enää.
Se on yleensä kalliin hinnan merkki jos hintoja ei ole näkyvillä. Sellasiin paikkoihin en mene.
Olin yhdessä ravintolassa ja laskin niitten ruokalistassa annosten määrän. Niitä oli 90. Siis miten ne voi edes ostella ruokaa 90 eri annokseen kun ei kaikki tilaa eri ruokia. Oli pizzaa 20 erilaista ja kaikkee pihvii ja muuta. Se ravintola meni konkurssiin tänä vuonna. Kulut oli varmaan aika isot ruuassa ja sitten niitä ruokia pilaantuukin paljon joten rahaa menee hukkaan.