Siis onko oikeasti ihmisiä jotka syö samaa ruokaa monta päivää peräkkäin? Mitä ihmettä?
Siis sehän ruoka on ihan hirveän makuista jo seuraavana päivänä, jos minä teen liikaa ruokaa niin heitän sen vain roskiin tai annan koiralle.
Kommentit (42)
Miksi tehdä sellaista ruokaa, joka ei maistuisi useampana päivänä?
Minulla ei ole koiraa. Noin muuten olen syönyt nyt vappuna vaimon tekemää perunasalaattia jo kolmepäivää peräkkäin. Ensi vuonna sitten taas. 😋
Ei tietenkään syö. Oot vaan nähnyt pahaa unta.
Siis onko oikeasti ihmisiä, jotka eivät ymmärrä, että kaikki eivät ole anaaleja ruokatottumuksissaan? Mitä ihmettä?!
Siis moni ruokahan on parempaa seuraavana päivänä, ja oikein säilytettynä liki kaikki ruuat ovat erinomaisen hyviä useamman päivän!
Ei tietenkään. Chef ja keittiöhenkilökunta kokkaa joka päivä.
Vierailija kirjoitti:
Miksi tehdä sellaista ruokaa, joka ei maistuisi useampana päivänä?
Ruoka ei maistu hyvältä enää 10 tunnin päästä tekohetkestä, esim pastat menee ihan pehmeiksi ja vetisiksi, keitot väljähtyy yms yms.
Ap
Ruoka on yleensä vuorokauden jälkeen huomattavasti parempaa, kuten vaikkapa kastike pääsee kunnolla imeytymään.
Ei se ole pilalla, esim. monet keitot ja kaaliruuat vaan paranevat vanhetessaan. Monet muut eivät muutu miksikään ainakaan seuraavaan päivään mennessä.
Mä voin syödä vaikka viikon samaa ruokaa, ihan sama. Helpompaa se on kerralla tehdä isompi satsi, ei tartte sitten joka päivä miettiä ruokia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi tehdä sellaista ruokaa, joka ei maistuisi useampana päivänä?
Ruoka ei maistu hyvältä enää 10 tunnin päästä tekohetkestä, esim pastat menee ihan pehmeiksi ja vetisiksi, keitot väljähtyy yms yms.
Ap
Aika moni ruoka taas paranee kun on yön yli jääkaapissa. Esim. lasagne tai padat tykkää siitä kun ovat saaneet vetäytyä ihan kunnolla.
Keitot paranee, ja ne on parhaimmillaan uudelleen lämmitettyinä kun maut ovat ajan myötä tastaantuneet. Ja kun ruokaa lämmittää pannulla pienessä määrässä voita niin maku paranee. Esim. laatikkoruuissa ei uunissa välttämättä pääse maillardin ilmiö maustamaan ruokaa, mutta pannulla tuo onnistuu ruokaa lämmitettäessä.
Huomenna teen lihamurekkeen ja kanttarellikastiketta, ja syömme samaa myös ylihuomenna, perunat tehdään vain yhdeksi päiväksi kerrallaan.
Surullista ettet keksi mitään muuta elämääsi kuin jankuttaa tätä samaa ihmettelyä päivästä toiseen.
Kysytkö seuraavaksi taas käyttääkö oikeasti aikuiset ihmiset huppareita?
Sehän on sama mitä suuhunsa lappaa, elämässä on niin paljon muutakin kuin syöminen. Tämähän on todettu, syön elääkseni en elä syödäkseni.
Vierailija kirjoitti:
Surullista ettet keksi mitään muuta elämääsi kuin jankuttaa tätä samaa ihmettelyä päivästä toiseen.
En ole jankuttanut mitään
Ap
Teen vain sellaisia ruokia, jotka maistuvat hyvältä niin sinä tekopäivänä kuin lämmitettynä vielä kolme seuraavaa päivää. Muita ruokia teen vain, jos on muitakin syöjiä.
No omg ja lol ja wtf. Me muut syödään jopa 4 pvä vanhaa ruokaa.