Paistettu kaali pannulla, parasta ilman suolaa vain öljyä!
tulee paljon parempaa kun vain raakana paistelee ei suolaa ei mitään vain öljyä
sitten kun syö voi laittaa päälle soijaa
ei muuta asiaa
Kommentit (10)
ei ole sriracha on maailman paskin chilisoossia kitkerää paskaa!
mieluummin laitan raakaa habaneroa tai tekee oman majoneesi chili lime kastikkeen
Vierailija kirjoitti:
ei ole sriracha on maailman paskin chilisoossia kitkerää paskaa!
mieluummin laitan raakaa habaneroa tai tekee oman majoneesi chili lime kastikkeen
Makuasioista ei kannata kiistellä.
Kaali on hyvää raakana tai toki kaalipatana.
On tosi hyvää, jos laittaa sitä suolaa. Toki jos laittaa soijakastiketta, ei suolaa tarvita.
Minä just marinoin sitä kovaa kantaa kiekkoina soijakastikkeessa, ja tais siihen jotain muutakin maustekastiketta lirahtaa. Ihan syötäviä pieneen suolaisen nälkäänhän ne oli.
Kaalia voi myös hauduttaa kattilassa pienessä vesitilkassa. Suolaa ja hiukan voita. Varhaiskaali kypsyy nopeasti.
Sekaan tulee sipulia, suolaa, paprikajauhetta ja Bertolli oliiviöljyä.
Srirachan kanssa hyvää on.