Lue keskustelun säännöt.
Huonoimmat kokit tuttavapiirissä
28.04.2024 |
Vanhemmat ja muutama muu sukulainen laittavat lihan uuniin niin pitkäksi aikaa, että siitä tulee kuivaa ja sitkeää. Sitten aina ihmettelevät vuodesta toiseen miksi kermassa uittaminen ei tehnyt lihasta mureaa.
Kommentit (5)
Ei kai liha liialla poistamisella sitkisty. Päin vastoin mureutuu.
Kuivuu toki.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Ei kai liha liialla poistamisella sitkisty. Päin vastoin mureutuu.
Kuivuu toki.
Riippuu lihasta.
-ap
Huonoin kokki löytyy melko läheltä. Riittää että vilkaisen peiliin :/ Nimim. keitetyt perunat paloi pohjaan.
Suosittele niille paistopusseja ja uuniin matalaa lämpötilaa, niin ei kuivu, vaan tulee mureaa nyhtölihaa.
Pahin juttu jonka olen kuullut on joulukinkun sulattaminen huoneenlämmössä.
-ap