Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kertokaapa nyt muutkin ettette osaa tehdä cacio e pepeä, niin ei tunnu niin pettyneeltä.

Vierailija
26.04.2024 |

Ehkä yksi kymmenestä onnistuu. Sitten sitä kuvittelee että näin se menee, ja kun tekee seuraavana päivänä tismalleen samanlailla, niin pskaa tulee.

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä osaa kakkia pepestä. 

Vierailija
2/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuinka usein sä sitä oikein syöt? Ei se mikään terveysruoka ole 🙄

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä se on?

Vierailija
4/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
5/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

On vaikeaa! Juustosta tulee todella helposti klimppi, joten vaatii paljon harjoittelua😁

Vierailija
6/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla sama ongelma carbonaran kanssa. Tosin muut ei muka maista mitään eroa, mutta itseä veetuttaa, kun välillä maku/koostumus on väärä, mutta en tiedä mikä siinä menee pieleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mulla sama ongelma carbonaran kanssa. Tosin muut ei muka maista mitään eroa, mutta itseä veetuttaa, kun välillä maku/koostumus on väärä, mutta en tiedä mikä siinä menee pieleen.

Johtuisko juustosta..

Vierailija
8/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosta tulee lihavaksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mulla sama ongelma carbonaran kanssa. Tosin muut ei muka maista mitään eroa, mutta itseä veetuttaa, kun välillä maku/koostumus on väärä, mutta en tiedä mikä siinä menee pieleen.

Johtuisko juustosta..

Ei. On todella tarkka lämpötiloista.

Vierailija
10/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mulla sama ongelma carbonaran kanssa. Tosin muut ei muka maista mitään eroa, mutta itseä veetuttaa, kun välillä maku/koostumus on väärä, mutta en tiedä mikä siinä menee pieleen.

Carbonara on helppo nakki caciopepeen verrattuna. Omat niksinsä siinäkin tosin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuinka usein sä sitä oikein syöt? Ei se mikään terveysruoka ole 🙄

Montako kiloa pillussasion hiekkaa kun pitää terveysruokia syödä? Ja kukavittu sinulta edes kysyi mitään lesbo?

Vierailija
12/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

On haastava. Parhaimmillaan loistava.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan paskaahan se on, joten et menetä mitään, vaikka et oppisi sitä koskaan tekemään. Tee bolognese, siinä on sentään mukana lihaa.

Vierailija
14/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kuinka usein sä sitä oikein syöt? Ei se mikään terveysruoka ole 🙄

Montako kiloa pillussasion hiekkaa kun pitää terveysruokia syödä? Ja kukavittu sinulta edes kysyi mitään lesbo?

Mikä vtun homo siellä alkoi rääkymään? Jäikö sulla esinahka vetskarin väliin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ikinä kuullutkaan koko kakkipepestä.

Vierailija
16/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan paskaahan se on, joten et menetä mitään, vaikka et oppisi sitä koskaan tekemään. Tee bolognese, siinä on sentään mukana lihaa.

Bolognesehän on kehitetty San Fransicon Castro districtillä jatkuvan homoilunperiaatteella. Onnellista että osaat tuolaisena piilohomona moisen tehdä.

Vierailija
17/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On vaikeaa! Juustosta tulee todella helposti klimppi, joten vaatii paljon harjoittelua😁

Riittävästi vettä ja juustoa ei tietenkään heitetä jääkaappikylmänä kerralla kaikkea. Ei se juuri muuta vaadi. Aivan sama kuin mitä tahansa muutakin emulsiota tehdessä. 

Vierailija
18/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kuinka usein sä sitä oikein syöt? Ei se mikään terveysruoka ole 🙄

Montako kiloa pillussasion hiekkaa kun pitää terveysruokia syödä? Ja kukavittu sinulta edes kysyi mitään lesbo?

Mikä vtun homo siellä alkoi rääkymään? Jäikö sulla esinahka vetskarin väliin?

Ehkä se essaari on tuttua tuollaiselle minihintille. Meillä normaalimunaisilla kun se heppi sisältää sitä varttakin

Vierailija
19/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen usein. Pastaan kannattaa jättää vähän vettä ja juustoa ei saa laittaa kaikkea kerralla. Sitten varovasti lämpöä lisää sen verran että juusto sulaa. Sekoita maltillisesti samalla.

Vierailija
20/20 |
26.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Emulsoi ensin voi ja pastan keitinvesi+ pasta äläkä kuumenna liikaa jottei seos leikkaa. Vasta sitten pecorino romano raastesekä pippuri  eikä tarvitse enää uudelleen lämmittää. Periaatteessa voit emulsoida tarjoiluastiassa/lautasella, jos voi on huoneenlämpöiseksi pehmennyt, joten silloin vesi ja rasva eivät ainakaan erotu.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi seitsemän