Tein hieman paremman väen lihamakaronilaatikon
Laitoin paketin pekonia sekaan.
Ei taida köyhemmillä luusereilla olla varaa pekonia laittaa sekaan.
Kommentit (28)
Hyi! Menit sitten pilaamaan hyvän laatikon pekonilla 😭
Vierailija kirjoitti:
Jos tuollaista sontaa saat kurkusta alas, olet alinta sosiaaliluokkaa itsekin.
Ei taida sun valmisateriat olla kovin hyviä kun kiukuttaa noin.
Pekoni kyllä nostaa makaronilaatikon uudelle tasolle. Harmi että mulla on vain kerran vuodessa varaa pekoniin.
Toisilla on varaa laittaa, minä teen makaronilaatikon tofurouheeseen ja veteen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos tuollaista sontaa saat kurkusta alas, olet alinta sosiaaliluokkaa itsekin.
Ei taida sun valmisateriat olla kovin hyviä kun kiukuttaa noin.
Syön terveellistä ja tuoretta, itse laitettua ruokaa ja viikonloppuisin syön laadukkaassa ravintolassa puolison kanssa. Ros kaväen sapuskat, kuten makaronilaatikko, eivät meille maistu. Aivan samaa kuraa kuin valmislaatikot vaikka miten olisi itse tehtyä.
Ei ole ylipainoa, ei ole korkeaa verenpainetta eikä diabetesta. Mites sulla?
Vierailija kirjoitti:
Ihanko ite keksit?!
Mitä keksinkö!? Oletko ihanvitun urpo? En ole väittänyt keksineeni mitään.
Mistä näitäUrpokyselijöitä oikeen tulee!?!?
Silloin kun teen makaronilaatikkoa laitan siihen myös paketin pekonia. Aihisen makarolaatikko on tosi hyvää, kokeilaa vaikka.
Onko tämä se huomota herättäneen, kouluruokailun, Janakkalalaisen makaroonilaatikon resepti?
[minä vaan kysyn]
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos tuollaista sontaa saat kurkusta alas, olet alinta sosiaaliluokkaa itsekin.
Ei taida sun valmisateriat olla kovin hyviä kun kiukuttaa noin.
Syön terveellistä ja tuoretta, itse laitettua ruokaa ja viikonloppuisin syön laadukkaassa ravintolassa puolison kanssa. Ros kaväen sapuskat, kuten makaronilaatikko, eivät meille maistu. Aivan samaa kuraa kuin valmislaatikot vaikka miten olisi itse tehtyä.
Ei ole ylipainoa, ei ole korkeaa verenpainetta eikä diabetesta. Mites sulla?
Kyllä on. Ainoa mitä sinulla ei ole, on yli 80 pisteen ÄO.
Mä kokeilin viimeksi tätä reseptiä:
https://www.valio.fi/reseptit/makaronilaatikko-sipulikeittoaineksilla/?…
5 dl (250 g) makaronia
400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 sipuli pieninä kuutioina
1 rkl
1 pussi (56 g) ranskalaista sipulikeittoainesta
tl pippurisekoitusta
2 prk (à 2 dl)
1 dl pastan keitinvettä
Pinnalle laitoin juustoraastetta.
175-asteisessa uunissa kypsyi 40 min, vielä 15 min 190-asteessa kiertoilma-asetuksella. Tuli hyvä kullanruskea pinta juustoon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihanko ite keksit?!
Mitä keksinkö!? Oletko ihanvitun urpo? En ole väittänyt keksineeni mitään.
Mistä näitäUrpokyselijöitä oikeen tulee!?!?
Sieltä AP:n luota.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos tuollaista sontaa saat kurkusta alas, olet alinta sosiaaliluokkaa itsekin.
Ei taida sun valmisateriat olla kovin hyviä kun kiukuttaa noin.
Syön terveellistä ja tuoretta, itse laitettua ruokaa ja viikonloppuisin syön laadukkaassa ravintolassa puolison kanssa. Ros kaväen sapuskat, kuten makaronilaatikko, eivät meille maistu. Aivan samaa kuraa kuin valmislaatikot vaikka miten olisi itse tehtyä.
Ei ole ylipainoa, ei ole korkeaa verenpainetta eikä diabetesta. Mites sulla?
Sun mielikuvitus lentää taas tosi kovaa🤣. Kaikki tietää mikä luuseri olet ja naapurin koirakin nauraa sulle.
Vierailija kirjoitti:
Mä kokeilin viimeksi tätä reseptiä:
https://www.valio.fi/reseptit/makaronilaatikko-sipulikeittoaineksilla/?…
5 dl (250 g) makaronia
400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 sipuli pieninä kuutioina
1 rkl
1 pussi (56 g) ranskalaista sipulikeittoainesta
tl pippurisekoitusta
2 prk (à 2 dl)
1 dl pastan keitinvettä
Pinnalle laitoin juustoraastetta.
175-asteisessa uunissa kypsyi 40 min, vielä 15 min 190-asteessa kiertoilma-asetuksella. Tuli hyvä kullanruskea pinta juustoon.
HyiVittu🤢🤮 missä PEKONI??
Makaronilaatikon voi tehdä myös ilman jauhelihaa. Makaronit laitetaan noin 2 desiin vettä ja mukaan lisätään desi maitoa jos on ollut varaa sitä ostaa ja lisäksi vielä suolaa maun mukaan.
Tulee ihan hyvää.
Et sentään hummeria ja kaviaaria, tai tryffeliä.
Jos tuollaista sontaa saat kurkusta alas, olet alinta sosiaaliluokkaa itsekin.