Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein hieman paremman väen lihamakaronilaatikon

Vierailija
13.04.2024 |

Laitoin paketin pekonia sekaan.

Ei taida köyhemmillä luusereilla olla varaa pekonia laittaa sekaan.

Kommentit (28)

Vierailija
1/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos tuollaista sontaa saat kurkusta alas, olet alinta sosiaaliluokkaa itsekin.

Vierailija
2/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi! Menit sitten pilaamaan hyvän laatikon pekonilla 😭

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos tuollaista sontaa saat kurkusta alas, olet alinta sosiaaliluokkaa itsekin.

 

Ei taida sun valmisateriat olla kovin hyviä kun kiukuttaa noin.

Vierailija
4/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekoni kyllä nostaa makaronilaatikon uudelle tasolle. Harmi että mulla on vain kerran vuodessa varaa pekoniin.

Vierailija
5/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihanko ite keksit?!

Vierailija
6/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisilla on varaa laittaa, minä teen makaronilaatikon tofurouheeseen ja veteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porho!!

Vierailija
8/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos tuollaista sontaa saat kurkusta alas, olet alinta sosiaaliluokkaa itsekin.

 

Ei taida sun valmisateriat olla kovin hyviä kun kiukuttaa noin.

Syön terveellistä ja tuoretta, itse laitettua ruokaa ja viikonloppuisin syön laadukkaassa ravintolassa puolison kanssa. Ros kaväen sapuskat, kuten makaronilaatikko, eivät meille maistu. Aivan samaa kuraa kuin valmislaatikot vaikka miten olisi itse tehtyä.

Ei ole ylipainoa, ei ole korkeaa verenpainetta eikä diabetesta. Mites sulla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihanko ite keksit?!

 

Mitä keksinkö!? Oletko ihanvitun urpo? En ole väittänyt keksineeni mitään.

Mistä näitäUrpokyselijöitä oikeen tulee!?!?

Vierailija
10/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silloin kun teen makaronilaatikkoa laitan siihen myös paketin pekonia. Aihisen makarolaatikko on tosi hyvää, kokeilaa vaikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko tämä se huomota herättäneen, kouluruokailun, Janakkalalaisen makaroonilaatikon resepti?

[minä vaan kysyn]

Vierailija
12/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos tuollaista sontaa saat kurkusta alas, olet alinta sosiaaliluokkaa itsekin.

 

Ei taida sun valmisateriat olla kovin hyviä kun kiukuttaa noin.

Syön terveellistä ja tuoretta, itse laitettua ruokaa ja viikonloppuisin syön laadukkaassa ravintolassa puolison kanssa. Ros kaväen sapuskat, kuten makaronilaatikko, eivät meille maistu. Aivan samaa kuraa kuin valmislaatikot vaikka miten olisi itse tehtyä.

Ei ole ylipainoa, ei ole korkeaa verenpainetta eikä diabetesta. Mites sulla?

Kyllä on. Ainoa mitä sinulla ei ole, on yli 80 pisteen ÄO. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä kokeilin viimeksi tätä reseptiä:

https://www.valio.fi/reseptit/makaronilaatikko-sipulikeittoaineksilla/?…

 

5 dl (250 g) makaronia

400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa

1  sipuli pieninä kuutioina

1 rkl

Valio Oivariini juoksevaa

1 pussi (56 g) ranskalaista sipulikeittoainesta

 tl pippurisekoitusta

2 prk (à 2 dl)

Valio ruokakermaa

1 dl pastan keitinvettä

Pinnalle laitoin juustoraastetta.

 175-asteisessa uunissa kypsyi 40 min, vielä 15 min 190-asteessa kiertoilma-asetuksella. Tuli hyvä kullanruskea pinta juustoon.

 

 

 

Vierailija
14/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ihanko ite keksit?!

 

Mitä keksinkö!? Oletko ihanvitun urpo? En ole väittänyt keksineeni mitään.

Mistä näitäUrpokyselijöitä oikeen tulee!?!?

Sieltä AP:n luota. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos tuollaista sontaa saat kurkusta alas, olet alinta sosiaaliluokkaa itsekin.

 

Ei taida sun valmisateriat olla kovin hyviä kun kiukuttaa noin.

Syön terveellistä ja tuoretta, itse laitettua ruokaa ja viikonloppuisin syön laadukkaassa ravintolassa puolison kanssa. Ros kaväen sapuskat, kuten makaronilaatikko, eivät meille maistu. Aivan samaa kuraa kuin valmislaatikot vaikka miten olisi itse tehtyä.

Ei ole ylipainoa, ei ole korkeaa verenpainetta eikä diabetesta. Mites sulla?

 

Sun mielikuvitus lentää taas tosi kovaa🤣. Kaikki tietää mikä luuseri olet ja naapurin koirakin nauraa sulle.

Vierailija
16/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä kokeilin viimeksi tätä reseptiä:

https://www.valio.fi/reseptit/makaronilaatikko-sipulikeittoaineksilla/?…

 

5 dl (250 g) makaronia

400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa

1  sipuli pieninä kuutioina

1 rkl

Valio Oivariini juoksevaa

1 pussi (56 g) ranskalaista sipulikeittoainesta

 tl pippurisekoitusta

2 prk (à 2 dl)

Valio ruokakermaa

1 dl pastan keitinvettä

Pinnalle laitoin juustoraastetta.

 175-asteisessa uunissa kypsyi 40 min, vielä 15 min 190-asteessa kiertoilma-asetuksella. Tuli hyvä kullanruskea pinta juustoon.

 

 

 

HyiVittu🤢🤮 missä PEKONI??

Vierailija
17/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaronilaatikon voi tehdä myös ilman jauhelihaa. Makaronit laitetaan noin 2 desiin vettä ja mukaan lisätään desi maitoa jos on ollut varaa sitä ostaa ja lisäksi vielä suolaa maun mukaan.

Tulee ihan hyvää.

Vierailija
18/28 |
13.04.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et sentään hummeria ja kaviaaria, tai tryffeliä.