Mistähän saisi sellaisen vanhan ajan
nakkikiskan lihapiirakan kahdella nakilla ja sinappia ja ketsuppia, ei sipulia, kurkkusalaatti kenties...
Ei oo nakkikiskaa...
Rupes vaan tekemään mieli.... Maku tuntuu jo suussa... ja tuoksu nenässä.
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Minä teen itse.
Juu. Mut kun mulla ei ole sellaista kettiövälinettä, jossa se valmistus onnistui siten kuin kiskalla. Höyryssä ne kai siellä kiskalla nää lämmittää...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä teen itse.
Juu. Mut kun mulla ei ole sellaista kettiövälinettä, jossa se valmistus onnistui siten kuin kiskalla. Höyryssä ne kai siellä kiskalla nää lämmittää...
Siivilä kattilan päälle ja siihen lihis ja nakit höyrystymään.
Kouvolassa on, oisko ollut nimi Nipan grilli tai sinnepäin. Älä ota kaikilla mausteilla, niin saat haluamasi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä teen itse.
Juu. Mut kun mulla ei ole sellaista kettiövälinettä, jossa se valmistus onnistui siten kuin kiskalla. Höyryssä ne kai siellä kiskalla nää lämmittää...
Laita vesi kiehumaan kattilaan , pohjalle jonkin verran.Sen päälle siili ja siihen lihapiirakka , kansi päälle .Voit laittaa nakit kiehumaan samaan veteen. Vaikuttaa että et ihan ymmärrä joten paras laittaa että sen verran vettä että piirakka ei ota kiinni vaan jää höyryyntymään.
Ihan pari kome minuuttia ja on valmis .Leikkaa auki piirakka ennen höyrytystä.
Minä teen itse.