Mitä muita hyviä kanaruokia on kuin Lyonin kana?
Kommentit (19)
ig_orin kana (ei anna kirjoittaa ilman alaviivaa)
Ilmoitin i korin kanan g-kirjaimella mutta jäi näemmä moderoinnin haaviin.
Kievin kana
unkarilainen kana
kanaa BBQ-kastikkeessa
currykanaa
Kääg kanaaostin joskus Tampereelta raflasta. Oli hyvää.
Flying Jacob!
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/flygande-jakob-eli-lentava-jaakoppi
- 1 tl provencale yrttiseosta
- 2 prk (à 2 dl) kuohu- tai ruokakermaa
- 1 dl mietoa tacokastiketta (tai 0,5dl ketsuppi, 0,5dl joku hot sauce)
- 2 banaania
- 1 pkt (150 g) pekonia
- 0,5 dl suolapähkinöitä
1. Kypsennä broilerit 175-asteisessa uunissa noin tunti, paistileikkeille riittää noin puoli tuntia. Anna hieman jäähtyä. Irrota nahka ja irrottele broilerinliha luista. Pane broilerinlihat uunivuokaan ja ripottele pinnalle yrttiseos.
2 Sekoita kerma ja tacokastike. Kaada seos vuokaan. Kuori ja viipaloi banaanit. Levitä banaaniviipaleet vuokaan.
3 Paloittele pekonit saksilla. Ripottele pekonit ja suolapähkinät vuoan pinnalle. Paista vuokaa 225-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa lentävä Jaakoppi riisin kanssa.
Vinkki! Voit käyttää myös valmista grillibroiskua; revi se vuoan pohjalle mukavankokoisiksi "suikaleiksi".
"Marry me" kana!
Vierailija kirjoitti:
"Marry me" kana!
https://kotiliesi.fi/ruoka/marry-me-kana/
https://yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/10-kanaruokaa-jotka-saavat-arje…
Kukkoa viinissä, mutta broileriversiona
Paneroin kanafileet ja paistan voissa + riisi ja currykastike ja vihersalaatti
Kannattaa unohtaa ainakin kaikki broilerin suikaleet. Parhaimmillaan kanan liha on kun se valmistetaan hitaasti uunissa esimerkiksi kokonaisena. Se liha on ihan erilaista, kun vertaa siihen, että porukka puoliksi keittää pannulla jotain suikaleita!
Kana ja riisi