Oletteko syöneet papadamuksia?
Se on sellainen litteä minileipä joka paistetaan öljyssä muutaman sekunnin ajan, ja se täyttyy ilmalla kuin ilmapallo. Sitten sen päälle laitetaan jotain, esim kermavaahtoa ja mansikoita.
Kommentit (6)
Onko se rapea? Ehkä olen syönyt intialaisessa ravintolassa. Siinä oli mukana erilaisia dippejä.
Niitähän syödään esim chutneyn ja raitakastikkeiden kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Onko se rapea? Ehkä olen syönyt intialaisessa ravintolassa. Siinä oli mukana erilaisia dippejä.
Näitä olen siis syönyt:
Vierailija kirjoitti:
Enpä ole tainnut. Tehdäänkö se taikina ihan vain jauhosta, vedestä ja suolasta, vai tuleeko siihen jotain erikoisempaakin?
Linssijauhoja. Etnisistä kaupoista saa ja helppo ns kypsentää vaikka mikrossa.
Papadam-leipää ei syödä makean kanssa, se on alkupala.
Enpä ole tainnut. Tehdäänkö se taikina ihan vain jauhosta, vedestä ja suolasta, vai tuleeko siihen jotain erikoisempaakin?