Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauanko pitäisit uunissa noin 150g saimaan kirolohipalaa?

Vierailija
31.03.2024 |

Ohjeessa on vain pannu, mutta haluan tehdä uunissa. Kyseessä 1.5cm korkea pala eli ei mikään iso tai paksu. 150g kokoinen.

Laitoin uuniin 200 asteeseen ja mietin kausnko pitäisi pitää?

Voiko tuosta saada lapamadon??! Järvikala kuitenkin.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
31.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

*kirjolohi

Vierailija
2/8 |
31.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun kala alkaa huutaa saațananperkelettä, file voidaan tarjoilla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
31.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siitä lapamatoa voi saada, kun kypsentää. En olisi laittanut noin pientä palaa uuniin ollenkaan, en ainakaan noin kuumaan. 20 minuuttia riittää reilusti, ja lämpöäkin voi vähentää.

Vierailija
4/8 |
31.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnes vaihtaa väriä ja liha irtoaa hyvin ruodoista.

Vierailija
5/8 |
31.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on ollut 150kg saimaannorppa 200 asteen uunissa 45 tuntia. Paistopussissa ollaan pidetty ja mittarin mukaan sisälämpötila on 81 astetta. Jokohan on kypsää?

Vierailija
6/8 |
31.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

180c 25min

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
31.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

15-20min uunissa.

 

Vierailija
8/8 |
31.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita uuni 225 astetta ja pidä tunti!

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän viisi