Myös minulla pitkäaikaistyöttömällä on varaa karitsaan
Etukäteen, kun suunnittelee ruokaostokset, niin on varaa viettää juhlapyhiäkin. Kalenterista näkee, milloin mikäkin juhla on, niin ei tule kahta päivää aiemmin yllätyksenä. Mielitekojen noudattaminen on pahinta rahan haaskausta, siksi meillä suunnitellaankin etukäteen ruuat ja ostetaan sen mukaan tarvikkeet.
Tänä viikonloppuna on karitsan karetta, sen takia kun näin pääsiäisenä sitä löytyy kaupasta täällä pikkupaikkakunnalla. Vähän kalliimpaa, mutta ollaan syöty edullisemmin alkukuu. Kummaa leuhkintaa joillakin on, että meilläpä on varaa ostaa lammasta tai karitsaa. Sitä punaviiniäkin meillä on. Meillä viiikkoruokabudjetti on 100-150e/2hlö, niin hyvin pystyy karitsaakin ostamaan.
Kommentit (29)
Karitsan kilohinta on 15 euroa, eli vain vähän enemmän kuin mitä pitkäaikaistyöttömien perusravinnon eli pakastepitsan.
Mikäs lampaannussija sinä oikein olet?
Hienoa. Itse lämmitän juurui uunia ja täytteeksi sinne kohta lähtee pellillinen ranskiksia ja kymmenkunta lihapullaa (valmispullia).
Varaa olisi syödä mitä tahansa.
Miksi syödä alkukuu halvemmin kun voi syödä hyvin joka päivä?
Keskituloinen
Vierailija kirjoitti:
Karitsan kilohinta on 15 euroa, eli vain vähän enemmän kuin mitä pitkäaikaistyöttömien perusravinnon eli pakastepitsan.
Pelkkää karitsaako syöt!?😂🤣 Meillä lisukkeina punaviiniä, kolmea eri salaattia, juustoja, patonkia, pashaa ja muuta.
Hyvää ja maistuvaa pääsiäistä sinulle ap. Meilläkin oli pe ja la karitsan karetta.Olet oikeassa pienellä suunnittelulla asiat onnistuu paremmin.
Itse jo 14 vuotta työttömänä ja hyvin riittää rahat. En näe mitään syytä mennä töihin.
Vierailija kirjoitti:
Miksi syödä alkukuu halvemmin kun voi syödä hyvin joka päivä?
Keskituloinen
No mitä syöt joka päivä?
Ottaa mallia elokuasta Lampaansyöjät
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi syödä alkukuu halvemmin kun voi syödä hyvin joka päivä?
Keskituloinen
No mitä syöt joka päivä?
Päivällä ravintolassa ja illalla kotona lämmin liharuoka.
Voi taivahan vallat- n 125e/vk, se tekee 500e kk kahdelta hengeltä. Tervejärkisellä suunnittelulla ja PIENELLÄ vaivalla tuolla rahalla saa kaikkea ruokaa,mitä tahtoo kiuukaudeksi.
Toinen vaihtoehto on se ,ettei halua /osaa/viitsi itse tehdä mitään , eikä ole suunnitteluaitoa. Silloin voi olla tiukemmilla.
mä menin iltamyöhällä prisma-kauppaan ja ostin sadan euron karitsan enkä maksanut kuin neljä kymppiä ja kun maksoin ostoksen vihreällä kortilla sain bonuksen lisäksi 0,5% maksutapaedun
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi syödä alkukuu halvemmin kun voi syödä hyvin joka päivä?
Keskituloinen
No mitä syöt joka päivä?
Päivällä ravintolassa ja illalla kotona lämmin liharuoka.
hyi saatana
Yllätyin kyllä, kun eilen paikallisen K-Supermarketin palvelutiskillä karitsan sisä- ja ulkofilee maksoivat vain 29,90 eur kilo. Naudan sisäfilee, josta ostin pihvit toiseksi päiväksi, maksoi 69,90 kilo.
Eli karitsa oli edullista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi syödä alkukuu halvemmin kun voi syödä hyvin joka päivä?
Keskituloinen
No mitä syöt joka päivä?
Päivällä ravintolassa ja illalla kotona lämmin liharuoka.
Toisilla on varaa.
Onnea. Minulla ei ole jaksamista suunnitella köyhäilyruokia koko kuukautta, että saan sitten jotain kalliimpaa.
Olitko sinä se joka astuit kännissä karitsan?