Käytätkö kirsikkatomaattia ruuan laitossa?
Kommentit (13)
Preferoin miniluumutomaattia. On kypsempi, pehmeämpi ja paljon paremman makuinen kuin kirsikkatomaatti.
Voi käyttää samalla tavalla kuin muitakin tomaatteja. Kirsikkatomaatti antaa vähän makeamman maun kuin isommat tomaatit.
Käytän.
Tomaattipiiraassa, feta-tomaattipiiraassa, bologneseenkin laitan usein, pastan ja gnocchien kanssa, salaateissa, keitossa
Jos on pehmenemään päässeitä tomaatteja niin kippaan ne lähes ruokaan kuin ruokaan (kastikkeet, keitot, padat). Ei ole käytössä mitään reseptiä johon vartavasten ostaisin kirsikkatomaatteja, ne napsitaan suoraan rasiasta aamu-/iltapalalla/salaattin.
Bataatti-kikhernecurryyn tulee rasiallinen.
Munakkaisiin ne sopii oikein hyvin
Sexin jälkeen yöpöydältä suoraan suuhun
Chili con carneen esim tulee laitettua. Laitan yleensä niitä tomaatteja, mitä sattuu löytymään.
Käytän samalla tapaa kuin Kaija K Marianne karkkia
En käytä