Fazer pilannut kohta kaikki tuotteet muutoksillaan - nyt vuorossa Mignon - pahaa oli.
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/2515f11d-959b-4fdb-89df-84b…
Fazer myöntää muuotksen.
"Kysyimme asiaa Fazer Makeisten viestintäjohtajalta Liisa Eerolalta, joka vahvistaa makumuutoksen todeksi.
Mignon-massassa on pähkinäisempi maku. Jo viime vuonna tehdyn muutoksen taustalla on se, että emme enää paahda manteleita ja pähkinöitä itse täällä suklaatehtaalla, vaan paahtaminen tehdään kumppanimme toimesta ja energiatehokkaammalla laitteistolla."
En osta enää.
Kommentit (202)
On järkyttävää, kuinka Fazerin Mignon munista on makunautinto pilattu täydellisesti. Tulee surullinen olo. Olen pettynyt,
En muista milloin olen viimeksi syönyt mutta tietty ylellisyydentunne niistä mantelilastuista siihen on kuulunut.
Kurjaa että kaikki pitää uutuuttaa huonommaksi nykyään..
Outo oli maku. Eipä tarvi leikkiä tänä pääsiäisena enää mignon munan piilotusta.
Laatu kärsii aina, kun tuote tehdään yhä halvemmalla ja halvemmalla. Totuus on tarua kun ihmeellisempää, vai mitä Fazer?
Ai nekin on pilalla? Niinpä niin. Kaikki pilataan.
Cheapflation iskee ennestään halvalla tehtyihin suomalaistuotteisiin.
Vierailija kirjoitti:
On järkyttävää, kuinka Fazerin Mignon munista on makunautinto pilattu täydellisesti. Tulee surullinen olo. Olen pettynyt,
Eihän tätä muutosta voi selittää millään muulla kuin sillä, että Fazerilla joku pomo haluaa bonuksia. Niitä ei saa jos ei voitto kasva. Kun myynti ei kasva, huononnetaan laatua, jotta saadaa enemmän katetta.
Vierailija kirjoitti:
Palmuöljyä ei sentään vissiin ole mignonissa kuitenkaan?
Mutta se rakenne kyllä on huono nykyään. Halvempaa kaakaomassaa? Jotain bulggi manteleita?
Laittavatko mantelit kuorineen?
Sokeri, mantelit (18%), hasselpähkinät (18%), kaakaovoi, kaakaomassa, aromi. Saattaa sisältää kananmunaa ja muuta pähkinää. Täyttöaukko on suljettu sokerimassalla, johon on sekoitettu pieniä määriä herneproteiinia.
Onko Fazer menettänyt järkensä?? Ei noin tehdä liiketoimintaa. Klassikkomakuja ei mennä muuttamaan.
Kaakao on katoavaa ja nykyään huonolaatuista. Samaa puuvillassa. Ei auta raha, koska laatua ei kasva missään kituisaa kasvua ainoastaan.
Voittoa takovat yritykset haluavat tehdä yhä enemmän voittoa. Tuotteita huonontamalla.
Vierailija kirjoitti:
Kaakao on katoavaa ja nykyään huonolaatuista. Samaa puuvillassa. Ei auta raha, koska laatua ei kasva missään kituisaa kasvua ainoastaan.
Mikä ratkaisuksi? Alamme kaikki jyrsimään voikukkia suklaanhimoon ja tehdään niiden lehdistä vaatteita? Miten nyt muka yhtäkkiä kaikki on niin huonolaatuista?
Vierailija kirjoitti:
Laatu kärsii aina, kun tuote tehdään yhä halvemmalla ja halvemmalla. Totuus on tarua kun ihmeellisempää, vai mitä Fazer?
Eikö niitä jo nyt haukuta kalliiksi? Ja ongelma on alkutuotannnossa. Kaakaon kasvatus on ongelmissa. Ilmastonmuutos yms. Kaakaon laatu on heikentynyt.
Niin ja se, että.ihmiset eivät ole valmiita maksamaan laadusta.
Nyt kannattais Fazerin laittaa johtoryhmä vaihtoon.
No rahaa säästyy ja terveys kiittää, kun näitäkään ei tartte enää ostaa. Fazer on kyllä onnistunut tuhoamaan nopeasti brändinsä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaakao on katoavaa ja nykyään huonolaatuista. Samaa puuvillassa. Ei auta raha, koska laatua ei kasva missään kituisaa kasvua ainoastaan.
Mikä ratkaisuksi? Alamme kaikki jyrsimään voikukkia suklaanhimoon ja tehdään niiden lehdistä vaatteita? Miten nyt muka yhtäkkiä kaikki on niin huonolaatuista?
Ei se ole yhtäkkistä. Siitä on puhuttu pitkään ja arveltu kaakaopensaan jossain vaiheessa kuolevan sukupuuttoon.
Fazer on pilannut monia muitakin tuotteitaan. Suurin osa tuotteista nykyisin keskinkertaista tai heikkolaatuista bulkkia. Eikä palautteenanto johda muuhun kuin ylimieliseen vastaukseen tyyliin "ikävää, että et tykkää tuotteistamme, jotka maistuvat useimmille muille".
Olipa tosiaankin viimeinen mignon minkä ostin.
Varmaan on lisätty jotain pähkinäaromia tai vastaavaa, maku niin tunkkainen.
Pandan suklaamunat ovat parhaita. Parempia kuin Kinder-munat, jotka ovat brändin vuoksi ylihintaisiakin. Yllätyin, kuinka maukasta suklaata Pandan munat olivat.
Palmuöljyä ei sentään vissiin ole mignonissa kuitenkaan?
Mutta se rakenne kyllä on huono nykyään. Halvempaa kaakaomassaa? Jotain bulggi manteleita?
Laittavatko mantelit kuorineen?