Käytättekö ruoanlaitossa gheetä?
Maailmalla saa isoissa törpöissä, mutta ei meillä suomessa.
Kommentit (10)
Toisinaan käytän, jos olen jaksanut tehdä.
Saa sitä meilläkin kaupoista valmiina, ei isoissa törpöissä, mutta puolen kilon paketissa.
Vierailija kirjoitti:
Toisinaan käytän, jos olen jaksanut tehdä.
Saa sitä meilläkin kaupoista valmiina, ei isoissa törpöissä, mutta puolen kilon paketissa.
Mistä saa? en ole kuunaan nähnyt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Toisinaan käytän, jos olen jaksanut tehdä.
Saa sitä meilläkin kaupoista valmiina, ei isoissa törpöissä, mutta puolen kilon paketissa.
Mistä saa? en ole kuunaan nähnyt.
https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/jokilaakson-juusto-kirkastettu-voi-…
Aika moni tekee itse.
En, mutta mies kyllä, intialainen kun on. Ja saa sitä valmiina törpöissä ainakin intialaisia elintarvikkeita myyvistä liikkeistä, mutta niitä ei taida paljoa pk-seudun ulkopuolella olla.
S-kaupoissa näyttäisi olevan googlettelun perusteella.
Käytän. Paistamiseen parasta. Sitä saa kyllä ihan tavallisista S- ja K-kaupoista.
En, miksi käyttäisin? Tavallisessa K-marketissa on Lapissakin, ei tosin isossa törpössä.
On aika paljon tyyriimpää kuin tavallinen voi, josta sitä voi ihan itse valmistaa vaikka Valion ohjeella.
Teen sitä itse suolattomasta voista. Helppoa. Voi kattilaa, sulatetaan matalalla lämmöllä ja kaadetaan se kirkas osa sulaneesta voista purkkiin ja sakka laitetaan kompostiin. Ghee säilyy hyvin jääkaapissa.