Uskaltaako syödä Lidlin naudan purkkilihaa? Ainekset järkyttävät
Tuoteselosteessa lukee "keitetty naudanliha, naudapää, naudansydän, suola ja säilöntäaine."
Voiko tuollaisesta saada hullunlehmän taudin, koska päätä myös jauhettu sekaan?
Kommentit (22)
Luin tuoteselosteen vasta kotona. Nappasin mukaan kun oli hieno purkki jonka etukannessa luki englanniksi että naudanjauhelihaa. Kotona katsoin takakantta ja siinä luki nuo kauheat ainesosat.
Hyi helvetti, kuka tuollaista haluaa syödä, vaikka uskaltaisikin?
Vierailija kirjoitti:
Tuskin siellä aivoja on.
Mitä osaa päästä sitten käytetty? Ja miksi ovat laittaneet sydäntä myös sekaan?
Onko siellä koko pää mukana silmiä myöten?
Kyllä se silti aina kasvikset voittaa. Mutta joo, syö laiduntavien eläinten rasvaista lihaa jos terveellistä haluat.
🤮🤮🤮
Ostan, ja syön, vain kotimaista lihaa ja esim.jauhelihan oltava mieluiten rotukarjan naudanpaistia.
Perinteinen suomalainen herkkuhan on savustettu sianpää ..
Lidl on putiikki josta en osta enää yhtään mitään. Käsivoidetta saan muualtakin.
Onhan monissa muissakin lihatuotteissa lihaa ja lihaan verrattavissa olevia ainesosia eli juuri sydäntä, nahkaa ym. Kyllä niitä uskaltaa syödä.
Miksi jotkut eivät arvosta eläimistä kuin määrätyt osat?
Yököttävät niitä juurikin parhaita ja ravintopitoisia osia.
Kyllähän päitä syödään, tässä HS:n ohje:
https://www.hs.fi/ruoka/reseptit/art-2000002565633.html
Vierailija kirjoitti:
Perinteinen suomalainen herkkuhan on savustettu sianpää ..
Voiko se selittää osaltaan sikamaista käytöstä? Eikös Jahve kieltänyt sianlihan syönnin..?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Perinteinen suomalainen herkkuhan on savustettu sianpää ..
Voiko se selittää osaltaan sikamaista käytöstä? Eikös Jahve kieltänyt sianlihan syönnin..?
Sika onkin fiksu eläin toisin kuin abrahamilaisten uskontojen kiihkoilevat kannattajat.
Syökää nassesiwan kotivara-meetwurstia. E-hepatiittihan vahvistaa ellei tapa.
Poskiliha on maukasta lihaa, aliarvostettua ja väheksyttyä.
Vierailija kirjoitti:
Lidl on putiikki josta en osta enää yhtään mitään. Käsivoidetta saan muualtakin.
Joo, sama täällä. Liian paljon myrkyllisiä tuotteita, joita ovat sitten poisvetäneet.
Lisäksi lisänneet moneen tuotteeseen muunneltua tärkkelystä ja kun siitä myrkystä valitin, sain rahat takaisin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Perinteinen suomalainen herkkuhan on savustettu sianpää ..
Voiko se selittää osaltaan sikamaista käytöstä? Eikös Jahve kieltänyt sianlihan syönnin..?
Kielsi juutalaisilta sian syönnin mahl. trikiinien takia sekä siksi, että sika ei hikoile laikaan ja myrkky jää lihaan.
Kristityille on ohje: Syökää mitä lihakaupassa myydään. Tosin sikäläisissä lihakaupoissa ei tainnut olla sikaa myynnissä, ei ainakaan juutalaisten alueilla.
Verta ei saa syödä eikä lihaa verineen. Tätä ei ole meillä otettu huomioon jostain syystä. Onko joskus ollut niin?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuskin siellä aivoja on.
Mitä osaa päästä sitten käytetty? Ja miksi ovat laittaneet sydäntä myös sekaan?
Päässä on hyvät poskilihat ja kieli. Sydän taas on oikeastaan koko eläimen paras osa. Valitettavasti ihmiset vaan ovat vieraantuneet siitä mistä ruoka tulee. Pitää olla filettä tai jauhelihaa että kelpaa.
Tuskin siellä aivoja on.