Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kerro paras kanakastikereseptisi

Vierailija
15.03.2024 |

Haluaisin tietää ,kiitos 😋

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun vakio:

Paistetaan 1-2 silputtua sipulia ja curryä öljyssä, perään broilerin fileesuikaleet hunajamarinadissa, kun ovat ruskistuneet, kaadetaan vettä niin että peittyvät ja perään puolikas kanaliemikuutio. Antaa porista kunnes vesi on haihtunut ja lisätään purkillinen ruokakermaa. Tässä vaiheessa voi lisätä joukkoon a) pilkottua kesäkurpitsaa TAI b) pilkottuja säilykepersikoita ja Aura-juustoa.

Vierailija
2/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuullota ensin sipulia ja valkosipulia. sitten lisään currytahnaa. Sekoittelen niitä vähän, ja lisään kananpalat. Päälle suolaa ja pippuria. Kypsentelen niitä jonkun aikaa, ja sitten päälle kookosmaitoa. Annan hautua levyllä tai uunissa. Maistan. Jos maku ei tyydytä, lisään kanaliemikuution. Annan sen sulaa kun pata hautuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sweet chili kermaa hieman ruskistettujen kanafileiden päälle ja antaa hieman porista.

Vierailija
4/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niitä on useita, mutta ehdottomasti helpoin ja perheen suosikki: 700 g maustamatonta kanasilppua (en nyt muista mikä sen oikea nimi on) pannulla voissa paistaen niin, että tulee hieman ruskeaa väriä pintaan. Sen jälkeen currya niin paljon, että kaikkien palasten on sitä. Vähän vielä kääntelyä ja sen jälkeen 4 dl kuohukermaa, lämmöt pienelle ja annetaan hautua vartin verran. Sen aikana keitetään jasmiini- tai basmatiriisi.

M57

Vierailija
5/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuullotan oliiviöljyssä valkosipulia, sipulia ja chiliä. Lisään sekaan marinoimattomat kanasuikaleet ja paistelen kypsäksi. Maustan currylla, valkopippurilla, suolalla.

Lisään kuohukermaa ja keittelen hiljalleen vähintään 20min. Lisään kermaa ja mausteita lisää jos tarvetta.

Sammutan lieden ja laitan yleensä ranskankermaa vielä (28%), mutta en välttämättä aina.

Viimeisenä ripottelen aurajuustoa kunnolla, niin että ne vähän sulaa mutta ei liikaa. Lisukkeeksi riisiä tai jotain pastaa.

Vierailija
6/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksista!

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei currya. Ei natriumglutamaattia. Joku luonnollinen versio, maukas.

Vierailija
8/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mun vakio:

Paistetaan 1-2 silputtua sipulia ja curryä öljyssä, perään broilerin fileesuikaleet hunajamarinadissa, kun ovat ruskistuneet, kaadetaan vettä niin että peittyvät ja perään puolikas kanaliemikuutio. Antaa porista kunnes vesi on haihtunut ja lisätään purkillinen ruokakermaa. Tässä vaiheessa voi lisätä joukkoon a) pilkottua kesäkurpitsaa TAI b) pilkottuja säilykepersikoita ja Aura-juustoa.

Hunajamarinadi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä Lyonin kana on ollut ihan parasta. Paistileikkeistä kaikkein helpoimmin.

https://www.soppa365.fi/reseptit/kana/lyonin-kana

Vierailija
10/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista kanafileet kevyesti, siirrä sivuun. Pannulle voita, valkosipulia, aurinkokuivattua tomaattia reilusti. Kuivaa timjamia ja oreganoa. Lisää vettä ja purkki kermaa. Nippu tuoretta basilikaa. Siirrä fileet takaisin pannulle kastikkeen sekaan, hauduta samalla kun keität pastan tai riisin. Lopussa reilusti parmesania.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paista kanafileet kevyesti, siirrä sivuun. Pannulle voita, valkosipulia, aurinkokuivattua tomaattia reilusti. Kuivaa timjamia ja oreganoa. Lisää vettä ja purkki kermaa. Nippu tuoretta basilikaa. Siirrä fileet takaisin pannulle kastikkeen sekaan, hauduta samalla kun keität pastan tai riisin. Lopussa reilusti parmesania.

Kanafonfi unohtui 

Vierailija
12/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari tipumurskainvideota pyörimään, sitten voi hunajamarinoida itsensä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mun vakio:

Paistetaan 1-2 silputtua sipulia ja curryä öljyssä, perään broilerin fileesuikaleet hunajamarinadissa, kun ovat ruskistuneet, kaadetaan vettä niin että peittyvät ja perään puolikas kanaliemikuutio. Antaa porista kunnes vesi on haihtunut ja lisätään purkillinen ruokakermaa. Tässä vaiheessa voi lisätä joukkoon a) pilkottua kesäkurpitsaa TAI b) pilkottuja säilykepersikoita ja Aura-juustoa.

Hunajamarinadi...

Ei näin...

 

Vierailija
14/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei currya. Ei natriumglutamaattia. Joku luonnollinen versio, maukas.

Nyt ei taidettu tarvita kuivakan nutturatädin pahanmakuisen ruuan reseptejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mun vakio:

Paistetaan 1-2 silputtua sipulia ja curryä öljyssä, perään broilerin fileesuikaleet hunajamarinadissa, kun ovat ruskistuneet, kaadetaan vettä niin että peittyvät ja perään puolikas kanaliemikuutio. Antaa porista kunnes vesi on haihtunut ja lisätään purkillinen ruokakermaa. Tässä vaiheessa voi lisätä joukkoon a) pilkottua kesäkurpitsaa TAI b) pilkottuja säilykepersikoita ja Aura-juustoa.

Kuka oikeasti ostaa tuota hunajamarinadiroskaa?

Vierailija
16/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlaapa resepti marry me -kana. Ei ole sen taivaallisempaa ruokaa.

Vierailija
17/17 |
15.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei currya. Ei natriumglutamaattia. Joku luonnollinen versio, maukas.

Ei taida sinulla juuri käydä ruokailevia vieraita.