Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uuninpeltipitsapohjan kohotusaika?

Vierailija
09.03.2024 |

Mites teillä? Kolmisen tuntia on itsellä muodostunut sopivaksi.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
09.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me tehdään yleensä edellisenä päivänä jääkaappiin.

Vierailija
2/5 |
09.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein juuri tänään kohottaen tunnin kulhossa ja toisen pellillä. Ei mitenkään tietoinen valinta, mutta kävin taikinan tehtyäni kaupassa ja pitsojen ollessa pellillä tein hedelmäsalaatin ja valmistelin täytteet ja tuli vähän siivottuakin. Teen usein jääkaappiin pari päivää ennen, mutta nyt päätin tehdä pitsaa vasta silloin kun mietin mitä kaupasta ostan ja tosi hyvää tuli niinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
09.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Me tehdään yleensä edellisenä päivänä jääkaappiin.

No sehän se olisi, kun osaisi ennakoida. Paljonko hiivaa pellilliseen?

Vierailija
4/5 |
09.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Edellisenä päivänä ja jääkaappiin.

Vierailija
5/5 |
09.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Me tehdään yleensä edellisenä päivänä jääkaappiin.

No sehän se olisi, kun osaisi ennakoida. Paljonko hiivaa pellilliseen?

Tosi vähän, 5-10 grammaa.