Uuninpeltipitsapohjan kohotusaika?
Mites teillä? Kolmisen tuntia on itsellä muodostunut sopivaksi.
Kommentit (5)
Tein juuri tänään kohottaen tunnin kulhossa ja toisen pellillä. Ei mitenkään tietoinen valinta, mutta kävin taikinan tehtyäni kaupassa ja pitsojen ollessa pellillä tein hedelmäsalaatin ja valmistelin täytteet ja tuli vähän siivottuakin. Teen usein jääkaappiin pari päivää ennen, mutta nyt päätin tehdä pitsaa vasta silloin kun mietin mitä kaupasta ostan ja tosi hyvää tuli niinkin.
Vierailija kirjoitti:
Me tehdään yleensä edellisenä päivänä jääkaappiin.
No sehän se olisi, kun osaisi ennakoida. Paljonko hiivaa pellilliseen?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Me tehdään yleensä edellisenä päivänä jääkaappiin.
No sehän se olisi, kun osaisi ennakoida. Paljonko hiivaa pellilliseen?
Tosi vähän, 5-10 grammaa.
Me tehdään yleensä edellisenä päivänä jääkaappiin.