Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä laitat leivän päälle levitteeksi? Margariinia, voi-margariiniseosta (oivariini tms), hummusta, tuorejuustoa vai jotain muuta?

Vierailija
08.03.2024 |

Mitä levitettä laitat leivän päälle? Vai laitatko ollenkaan vai täytteet suoraan leivän päälle?

vai syötkö leivän kuiviltaan?

Kommentit (113)

Vierailija
1/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perus Valio voita.

Vierailija
2/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Usein leipä ja siihen suoraan täytteet päälle. Esimerkiksi kasviksia, juustoa jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alentaja-margariinia. Kotimaista ja hyväksi kolesterolille. Maussakaan ei ole vikaa.

Vierailija
4/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti voita

Vierailija
5/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Usein leipä ja siihen suoraan täytteet päälle. Esimerkiksi kasviksia, juustoa jne.

Tätä en tajua. Olennaisin osa voileivästä jää puuttumaan ja kokonaisuus on vähän ankea.

Vierailija
6/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lapsesta asti oppinut, että vain joku juusto ja kasvikset. Aikuisena myös joskus hummus, oliivitahna tms. Voista tai margariinista en oo koskaan tykännyt. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Alentaja-margariinia. Kotimaista ja hyväksi kolesterolille. Maussakaan ei ole vikaa.

Hehheh

 

Vierailija
8/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä voita enkä margariinia. Leivän päälle laitan kurkkua tms

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suuri osa eurooppalaisista syö leivän ilman täytteitä.

Vierailija
10/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suoraan leivän päälle tuorekurkkua, paprikaa jne. Nam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee oman oivariinin voista ja extra mild oliiviöljystä.

https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/779922/Leiv%C3%A4lle%20oma%20l…

Vierailija
12/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Levite. Juusto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita. Noihin akselirasvoihin en koske.

Vierailija
14/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähärasvaiset Oivariini, Ingmariini tai Vilmariini.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Alentaja-margariinia. Kotimaista ja hyväksi kolesterolille. Maussakaan ei ole vikaa.

Rypsiöljy (43 %), vesi, kasvisteroliesteri (kasvisterolia 7,5 %), kasvirasvat (SG-palmu** ja kookos vaihtelevina osuuksina), suola (0,9 %), emulgointiaineet (E471 kasvirasvasta, auringonkukkalesitiini), aromit, A- ja D2-vitamiini, väri (beta-karoteeni)

Kuulostaapa maukkaalta ja terveelliseltä...

Vierailija
16/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Alentaja-margariinia. Kotimaista ja hyväksi kolesterolille. Maussakaan ei ole vikaa.

Hehheh

 

Kuinka oli?

Vierailija
17/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Useimmiten tuorejuustoa. tuosta on vaan tullut tapa. En syö kovin paljon leipää mutta eväsleipiin tulee tuorejuustoa. Jääkaapista löytyy varmaan jo monta kk vanha oivariini. Luultavasti jo eltaantunut.

Vierailija
18/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita, ei-kevyt tuorejuustoa, pestoa tai maksamakkaraa 😋

Vierailija
19/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päällysteet suoraan leivän päälle. Kyllä ne siinä pysyvät, vaikka ei olekaan mitään levitettä liimana.

Vierailija
20/113 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Alentaja-margariinia. Kotimaista ja hyväksi kolesterolille. Maussakaan ei ole vikaa.

Rypsiöljy (43 %), vesi, kasvisteroliesteri (kasvisterolia 7,5 %), kasvirasvat (SG-palmu** ja kookos vaihtelevina osuuksina), suola (0,9 %), emulgointiaineet (E471 kasvirasvasta, auringonkukkalesitiini), aromit, A- ja D2-vitamiini, väri (beta-karoteeni)

Kuulostaapa maukkaalta ja terveelliseltä...

En tiedä kuulostamisesta, mutta maku on ok. Kolesterolivikaa ollut itsellä.