Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Minttupuska, mitä siitä voi tehdä?

Vierailija
03.03.2024 |

Sain tuoreen ruukkumintun. Mihin ruokaan sen voi tunkea?

Kaikkiin naistenlehtihömppäruokaohjeisiin laitettiin takavuosina aina joku sitruunamelissan lehti päällimmäiseksi ja tästä tuli mun kaverin kanssa kestovitsi.

Mutta siis iso puska minttua. Mitä mä sille teen?

Ruoka-aineita löytyy: erilaisia broilerin paloja ja sisäfileetä ja paistileikettä.

Naudanjauhelihaa, parikin lohifilettä. Toinen on jääkaapissa laitettavaksi huomenna.

Mausteita löytyy intialaisista alkaen.

Reseptiehdotuksia?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ripusta auton taustapeiliin raikastimeksi.

Vierailija
2/11 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku intialainen ruoka ja raita (siis se jugurttikastike, mihin tulee minttua)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mojitoja!!! Meillä on kesäisin kokoajan useampia minttupuskia kasvamassa!

Vierailija
4/11 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teetä. 

Vierailija
5/11 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tsatsiki 

Vierailija
6/11 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen ajoittain itse minttuhernepestoa useamman kerta-annoksen pakkaseen, on nopea arkiruoka kun ei tarvitse kuin sekoittaa keitetyn pastan sekaan ja minttu on mukavaa vaihtelua iänikuiselle basilikalle pestossa etenkin lämpimään vuodenaikaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset
8/11 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras smoothie syntyy tuoreesta mintusta, pakastemansikoista ja vissystä. Kokeile!

🇺🇦🇮🇱

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teejuoma, makeisen sisään (joku pieni pastilli johon ei tukehdu), kakkuun. hyytelöön toiseksi mauksi (toinen voi olla marja), mansikkarahka ja pari mintun lehteä. Pakkaseen osa vai kuivatus. Kuivakoriste. 

Vierailija
10/11 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aij-jai kun olisi pääsiäinen niin tekisin lampaalle minttujogurttikastikkeen.

Äh, intialaisiin ruokiin se sopisi mutta kun on se lohi jääkaapissa.

Mitä luulette, jos lykkään eilen ostetun lohen pakastimeen (se on tuore, ei pakastettuna ollut), säilyykö se enää hyvänä pakastettuna?

Sitten voisin tehdä currya ja sille minttukastiketta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
03.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lohta minttupestolla. Tässä esim yksi ohje:

https://yhteishyva.fi/reseptit/uunilohi-minttupestolla/1keVm1PjB1O90wwO…

Tähän taidan sittenkin kallistua. Ohjeeseen tulee puolet basilikaa jota nyt ei sitten tietenkään ole. Mitä jos käytän vain koko minttupuskan? Tuleeko liikaa? Limeäkään ei ole mutta sitruuna varmaan käy. 

Voisiko koko hoidon upottaa joko smetanaan tai kermaviiliin? 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän viisi