Miten kiinalaisesta ruoasta puuttuu suola?
Otin kung po kanaa, juu oli chiliä mutta suolaa ei koko ruoassa, riisikin täysin mautonta.
Kommentit (28)
Laita palautetta ravintolaan äläkä täällä märise.
Vierailija kirjoitti:
Kysy siltä ravintolasta. Itse en ole törmännyt samaan ongelmaan.
Mä taas olen törmännyt viime aikoina useinkin. Siksi ihmettelen onko tämä joku uusi trendi että riisi jätetään maustamatta. Varmaan 5 eri kiinalaista ravintolaa kokeiltu tässä joulun jälkeen.
Ilmeisesti luultavasti minä olettaisin että ei ole laitettu suolaa jos puuttui.
Ei sen kuulu olla suolainen, juntti.
Soitto ravintolaan, että miksi suolaa ei ole käytetty.
Riisiä ei aina mausteta, koska siihen voi itse laittaa vaikka soijakastiketta, mutta kyllähän kiinalainen ruoka on aina maustettua, joskus liikaakin ainakin minun makuun.
Omasta mielestä hyvin maustettu kastike riitää myös riisin maustamiseen. Ei liikaa suolaa riisiin ja kastikkeeseen.
Eihän riisiin lisätä suolaa keitettäessä. Ei ainakaan itä-aasialaisessa keittiössä (Kiina, Japani, Korea). Eikä ole tarvekaan, riisissä on ihan hyvin makua sellaisenaan (jos ei ole, sitten on huonoa riisiä).
Ei auta muu kuin vaihtaa intialaiseen ruokaan. Jos kiinalainen ei maistu, niin sitten se ei maistu. Voi voi.
Toinen vaihtoehto, että menet Kiinaan, opiskelet kokiksi, ja kokkaat omat kiinalaiset murkinat oman maun mukaan.
Mutta voi voi mikä itkupotku kun pieni Purjo-Petteri-Jezzica ei saa kaikkea pilkulleen haluamaansa nenän eteen tarjottuna.
Vierailija kirjoitti:
Omasta mielestä hyvin maustettu kastike riitää myös riisin maustamiseen. Ei liikaa suolaa riisiin ja kastikkeeseen.
Nii justiinsa. Ottaa enemmän kastiketta mikäli itse pääsee ottamaan ja voi suolasirotinta kuljettaa mukanansakin. Ei taskussa paljon paina.
Vierailija kirjoitti:
Riisiä ei aina mausteta, koska siihen voi itse laittaa vaikka soijakastiketta, mutta kyllähän kiinalainen ruoka on aina maustettua, joskus liikaakin ainakin minun makuun.
Kiinalaistyyliset chili-katkaravut on muuten hyviä. Oikein valmistettuina juuri sopivan tulisia, mutta ei liiaksi. 😋
"Miten kiinalaisesta ruoasta puuttuu suola?"
No siksi, kun se ei ole suomalaista ruokaa. Ylenpalttinen suolan tunkeminen ruokaan on aika lailla suomalainen juttu.
Ei ne käytä suolaa vaan äm äs geetä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kysy siltä ravintolasta. Itse en ole törmännyt samaan ongelmaan.
Mä taas olen törmännyt viime aikoina useinkin. Siksi ihmettelen onko tämä joku uusi trendi että riisi jätetään maustamatta. Varmaan 5 eri kiinalaista ravintolaa kokeiltu tässä joulun jälkeen.
Mikä barbaari laittaa suolaa riisiin? Pastaan ja perunoihin kyllä, mutta ehdottomasti ei riisiin. Furikake sitten erikseen
Ainakin ennen kiinaravintoloissa oli aina soijapullot pöydässä. Siitä saa jokainen lisätä suolaisuutta oman maun mukaan.
Ei riisi erikseen tarvitse suolaa, jos kastike on hyvä.
Kysy siltä ravintolasta. Itse en ole törmännyt samaan ongelmaan.