Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tekeekö kukaan muu ruskeakastikkeen kaupan valmisjauhepusseista, esim Knorrin?

Vierailija
01.03.2024 |

Itse teen, en oo koskaan oppinut itse tekemään ruskeakastiketta. Joten tällä mennään. 

 

Ihan hyvää jauhelihakastikettakin on tullut kaupan valmisjauheseoksia apuna käyttäen. 

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras oli äidin tekemä ruskea kastike. Valurautapannussa kai sen salaisuus. Minulla tulee jauhomössöä tai palaneen käryistä😳Knorrin jauhopussin sisältöön lisään mausteita, menettelee😖

Vierailija
2/13 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

So schmöckts Dihei

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan tehnyt.

Vierailija
4/13 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan tekee, ei yhden takia ympäri Suomen muuten olisi myynnissä.

Vierailija
5/13 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen Knorrin kastikejauheesta ruskean kastikkeen. Ei tartte kärtsätä sipulia rasvassa. Riittää kun sipulit pikkasen paistaa rasvassa ja lisää sitten tuota kastikejauhetta sekaan. Yllättävän hyvää kastiketta tulee.

Vierailija
6/13 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En, vaan ruskistan oikeat jauhot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pienemmällä vaivalla tekee ihan oikean.

Vierailija
8/13 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole hyvää, en tee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen ja olen aina tehnyt. On aina kelvannutkin. Sipuli- ja punaviinikastikkeetkin ovat oikein hyviä. Voihan niitä myös tuunata oman maun mukaisesti.

Vierailija
10/13 |
02.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paras oli äidin tekemä ruskea kastike. Valurautapannussa kai sen salaisuus. Minulla tulee jauhomössöä tai palaneen käryistä😳Knorrin jauhopussin sisältöön lisään mausteita, menettelee😖

Älä ruskista jauhoja liian kuumalla pannulla. Enemmän aikaa siinä menee, mutta miedommallakin lämmöllä ruskistuu.

En käytä valmisaineksia, mutta usein oikaisen käyttämällä ruskeaa maizena-suurustetta ja lihaliemijauhetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
02.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on aika kalliita nuo valmiskastikkeet, ja siitä yhdestä pussista tulee vähän. Joskus ostanut hävikkikaupoista edullisemmin kyllä, myös maizenaa joskus on tullut ostettua. Enimmäkseen teen itse.

Hyviä kai ne nuo valmiitkin joskus ovat, herkkusienikastike, viherpippuri-, ja se joku bolognese, pelkkä ruskeakastike vähän blääh.

Vierailija
12/13 |
02.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mielummin ei. Suolan ja lisäaineiden ja hinnan takia. Vaikeuksia on kyllä ollut välillä se ite tehty onnistumaan kyllä mutta kärsivällisyydellä ja oikeilla lämpötiloilla. Ne heittää välillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
02.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä ihme siinä jauhojen rasvassa ruskistamisessa ja nesteen lisäämisessä on niin vaikeaa? Kyllä on jauhot ja suola kilohinnoissaan noissa valmispusseissa ja maku on huonompi kuin itse tehden, joten ei, en käytä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi neljä