Kaunko parmesaanijuustoraaste säilyy jääkaapissa?
Kommentit (15)
Riipuu siitä kuinka perso olet juustonpäälle?
Vaikka kuinka kauan jos ei pääse kosteutta ym. Juusto voi periaatteessa olla ikuista.
Vierailija kirjoitti:
Pakasta ! Niin teen minä,muuten homehtuu aika pian.
Juustoraastetta ei kannata pakastaa, rakenne muuttuu siinä olen huomannut. Siis muita olen pakastanut kuin parmesaania.
Itse yritän käyttää mahdollisimman pian ostohetkestä. Muutaman kerran käynyt niin että on homehtunut vaikka päiväykseen vielä kuukausia.
Kunnes se alkaa haista pahalle tai siihen tulee näkyvää hometta. Tähän taas vaikuttaa kosteus, säilytyslämpötila jne.
Ainakin siinä parmegano reggianossa (en osaa nyt krjoittaa oikein) oli about kuukausi parasta ennen päivään
Vierailija kirjoitti:
Kunnes se alkaa haista pahalle tai siihen tulee näkyvää hometta. Tähän taas vaikuttaa kosteus, säilytyslämpötila jne.
Mitäs jos se on sinihomejuusto, voik osiihen syntyä vaarallista hometta tilalle?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kunnes se alkaa haista pahalle tai siihen tulee näkyvää hometta. Tähän taas vaikuttaa kosteus, säilytyslämpötila jne.
Mitäs jos se on sinihomejuusto, voik osiihen syntyä vaarallista hometta tilalle?
Eikö aloituksessa kysytty parmesaanista?
Jos se on homeessa niin älä käytä.
Vierailija kirjoitti:
Vaikka kuinka kauan jos ei pääse kosteutta ym. Juusto voi periaatteessa olla ikuista.
Ei jauhettu Parmesan. Sen pakastan. Ollut kilon pussit jo kaksi vuotta pakasteessa. Usein käytän mutta eihän sitä koskaan paljoa mene ruokiin.
Pakasta ! Niin teen minä,muuten homehtuu aika pian.