Paras hapankaali merkki?
Kommentit (10)
Ukrainalainen "Kukkivat kunnaat" on hyvä jos ei vienoinen vanjanmaku haittaa.
Lidlin peltipurkissa oleva hapankaali on hyvää, mutta huonona puolena että on sitten tosi iso purkki.
Vierailija kirjoitti:
Lidlin peltipurkissa oleva hapankaali on hyvää, mutta huonona puolena että on sitten tosi iso purkki.
Älkää ostako peltipurkkihapankaalia, jos haluatte ne terveelliset maitohapot ym siitä. Autoklaavaus on kyllä tappanut niistä joka ainoan terveyshyödyn. Samoin pastöroiduissa lasipurkeissa , sama homma. Rasilaisen tuore hapankaali on kaikkein paras ja varmasti on hyvät ominaisuudet tallella.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lidlin peltipurkissa oleva hapankaali on hyvää, mutta huonona puolena että on sitten tosi iso purkki.
Älkää ostako peltipurkkihapankaalia, jos haluatte ne terveelliset maitohapot ym siitä. Autoklaavaus on kyllä tappanut niistä joka ainoan terveyshyödyn. Samoin pastöroiduissa lasipurkeissa , sama homma. Rasilaisen tuore hapankaali on kaikkein paras ja varmasti on hyvät ominaisuudet tallella.
Entä jos tekee itse steriloituun (kuumassa) lasipurkkiin?
Rasilaisen hapankaali taitaa olla ainoa, jossa terveelliset maitohappobakteerit ovat hengissä. Kaikki muut kun on joko pelti- tai lasipurkkitavaraa. Rasilaista ostan jos omatekoinen on loppu.
Rasilaisen maustamaton (se tavallinen) hapankaali oli ennen kotimaista. Nyt se on hollantilaista. Oli erilaista kuin ennen, jotenkin mössöä, en tykännyt.
En ole vertaillut. Rasilaista olen ostanut.