Koskenkorvan hyvä puoli on se, että se sopii sekä lihan että kalan kanssa.
Kommentit (16)
Sellaista se roteva ja kuivahko kotimainen valkoviini on.
Loistava tuote myös ihan sellaisenaan
Sopiiko tarjottavaksi myös juustojen kanssa?
Koskenkorva on harvinaisen pahan makuinen viina, eikä edes halpa tuollaiseksi halpisvodkaksi. Esim. Tapio on sekä halvempi että paremman makuinen. Koskenkorvaa ostetaan pelkän brändin takia.
Pakaste kylmänä ensin napsukaisena pikku terävät ja ruokailun aikana kivennäisvedellä reilusti jatkettuna kauniista jalallisesta lasista.
Ja jos laskuhumala alkaa orastaa, niin pikku nubbe boostaa hetkeä taas iloon ja riemuun.
Vierailija kirjoitti:
Koskenkorva on harvinaisen pahan makuinen viina, eikä edes halpa tuollaiseksi halpisvodkaksi. Esim. Tapio on sekä halvempi että paremman makuinen. Koskenkorvaa ostetaan pelkän brändin takia.
Suurin osa ei huomaisi mitään jos tyhjän kossupullon täyttäisi tapiolla. Se maku ei ole se juttu.
Kossu on siitä hyvä että ap saa juoda sen ihan yksin kun kukaan muu ei sitä halua.
Vierailija kirjoitti:
Sellaista se roteva ja kuivahko kotimainen valkoviini on.
Hieman aggressiivinen bukee.
Koskenkorvaa reilusti viskilasiin, iso pala jäätä ja eiku äääääää!
Vierailija kirjoitti:
Koskenkorva on harvinaisen pahan makuinen viina, eikä edes halpa tuollaiseksi halpisvodkaksi. Esim. Tapio on sekä halvempi että paremman makuinen. Koskenkorvaa ostetaan pelkän brändin takia.
Tapio on tehty tanskalaisesta etanolista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koskenkorva on harvinaisen pahan makuinen viina, eikä edes halpa tuollaiseksi halpisvodkaksi. Esim. Tapio on sekä halvempi että paremman makuinen. Koskenkorvaa ostetaan pelkän brändin takia.
Tapio on tehty tanskalaisesta etanolista.
Tanskalainen etanoli on tehty sian paskasta. Älkää sekaantuko
Eipä viinaa sen maun vuoksi juoda. Jos ei raakana uppoa niin sitten pitää lantrata.
Etkai pilaa hyvää viinaa ruualla?
Sopii hyvin talonmiehen kanssa. Toisen pullon kohdalla se talonmies on komea, rikas ja omistaa koko talon. Itsekin olen kaunis ja ihana.
Sopiiko kalan kanssa? Eikö väkevät yleensä sovi paremmin rasvaiselle ruoalle?