Jäi jotenkin mieleen tyyppi, joka söi yksin lounasta viime perjantaina täydessä ravintolassa
Siellä se haukkoi jotain lasagnea menemään keskellä ravintolaa kun muut pöydät olivat täynnä seurueita. Varmasti aiheutti tappiota yrittäjälle, kun itsekkäästi varasi 4 hengen pöydän itselleen.
Kommentit (46)
En ole nähnyt yhden hengen pöytiä.
Maksava asiakasko tuotti tappiota? Tuskinpa vaan.
No öh, ei sentään työttömänä kotona hotkinut mikrolasagnea suoraan pakkauksesta, kuten nää palstaulit. Uskaltautui ihmisten ilmoihin ja oli ilmeisesti töissäkin. Hienoa, yksi mies työssä! Enää 50 000 lojuu sohvilla ja persuilee.
Joo kyllä hän on ihan maksava asiakas
No olipa törkeetä. Syödä nyt yksin ravintolassa!
Japanissa tämäkin osataan tehdä oikein, kun on yhden hengen ruokailuloosseja. Se on ihan normaalia.
Mutta ei Suomessa, ei vtussa.
Et sitten mennyt samaan pöytään, onhan siinä kolme paikkaa vielä vapaana.
Voi hyvää päivää teidän stalkkaavien mielenterveysongelmisten kanssa...
Ihan yleistä on ruokatunnilla käydä yksin syömässä. Oltiin muutama kuukausi sitten Tampereella syömässä mieheni kanssa täydessä ravintolassa lounasaikaan ja sinne jonotti useampikin yksin tullut mies. Niinhän se menee, että jos ei ole tarjolla 2 hengen pöytiä, niin yksin ja kaksin tulleita laitetaan sitten 4-6 hengen pöytiin. Ei ole asiakkaan vika.
Lounasravintoissa ei täällä Suomessa varata pöytiä. Jos muut paikat olivat täynnä, olisi voinut kävellä vaan muina miehinä syömään samaan pöytään. Käyn syömässä sellaisessa paikassa, jossa joku saattaa olla syömässä yksin 12 hengen pöydässä varsinkin aivan lounasajan alussa. Ei ole käynyt pienessä mielessäkään, että siihen ei voisin mennä ketään muuta.
Vai oliko lasagne se, joka sai sinut epäilemään tappion tuottamista?
Mää syön melkein aina yksin ravintolassa enkä oo tajunnut tuottavani tappiota tai harmia. Kerran tosin yhdessä pizzeriassa henkilökunta toi toisen ihmisen pöytääni, samalle puolelle, ei haitannut, sain silti syödä rauhassa.
Voiko noin inhottavia kyyliä ollakaan kuin ap!
Vierailija kirjoitti:
Japanissa tämäkin osataan tehdä oikein, kun on yhden hengen ruokailuloosseja. Se on ihan normaalia.
Mutta ei Suomessa, ei vtussa.
Liian kallista. Vaikka luulisi Suomessa olevan tilaa ja tunnetusti haluamme pysyä vähintään 60 sentin päässä vieraasta ihmisestä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et sitten mennyt samaan pöytään, onhan siinä kolme paikkaa vielä vapaana.
Enemmän säälitti niiden ovella takaisin kääntyvien puolesta, kun tilaa ei ollut vaikka oli. Katselin viereisestä pöydästä.
Hovimestarin olisi kannattanut tarjota yksinsyövälle vaikka baarijakkara tiskille.
Miksi sille seurueelle ei voisi tarjota muutamaa baarijakkaraa tiskillä, jos ei muka tavallinen pöytä kelpaa (jossa on jo yksi asiakas).
Jassoo.
No, tuskinpa siellä ruokaravintolassa koko päivää istutaan. Jossain vaiheessa se pöytä vapautuu uusille asiakkaille.
Tappiota. Minusta tuntuu että sinä aiheutat tappiota paitsi itelles myös muille, vaikket mitään kommentoisikaan.
Tämä AP oli todennäköisesti yksin hänkin. Ei kai kukaan tuollaisen kanssa lounastaukoaan tärvele.
Trollolloo, ap, trollolloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
Aika harvassa suomalaisessa lounaspaikassa on hovimestari tai joku muu ohjailemassa asiakkaita pöytään. Työn hinta sen tekee. Ei nyt tule mieleen tässä vuosien varrella monessa paikassa lounasta syöneenä kuin yksi paikka, jos oli joku ohjaamassa asiakkaita pöytiin.
Mitä vit.tua??