Voinko tehdä kinkkupiirakan vaikka suikaleista menny päiväys!
Kinkkusuikaleissa päiväys 8.1 eli muutama päivä sitten. Voiko noista vielä huomenna tehdä kinkkupiirakan, tuskin vielä pilalle menneet, avattomassa pussissa olleet? Ei jaksais enää tänään väsätä ja turhaan niitä pakastaakaa jos huomenna tekee..
Kommentit (13)
Älä ainakaan enää pakasta, rajoilla on jo huomenna mutta haista ja maista.
Jos ne on olleet koko ajan kylmässä niin varmasti uskaltaa tehdä, jos heti teet.
Uusavuttomien hätäapuchat on avoinna taas.
Voinko pyyhkiä perseen talouspaperilla jos wc-paperi on loppu? Voinko syödä keltaista lunta? Voinko muuttaa Sastamalaan?
Haista ja maista. Jos Ok niin kelpaa.
Ne suikaleet ovat huonointa laatua kinkkua. Niin täynnä lisäaineita, etten moisiin sormellani koske. Mutta sun tapauksessa ne lisäaineet auttaa asiaa, säilyy ja säilyy. Eihän noiden syömisestä ole muuta hyötyä kuin vatsan täyttäminen. Eikö suomalaiset osaa enää käyttää veistä?
Vierailija kirjoitti:
Ne suikaleet ovat huonointa laatua kinkkua. Niin täynnä lisäaineita, etten moisiin sormellani koske. Mutta sun tapauksessa ne lisäaineet auttaa asiaa, säilyy ja säilyy. Eihän noiden syömisestä ole muuta hyötyä kuin vatsan täyttäminen. Eikö suomalaiset osaa enää käyttää veistä?
Suikaleita on hyvin montaa eri laatua ja monen hintaistakin. Ne halvimmat suikaleet eivät ole kinkkua nähneetkään. Tein usein pitsaa yhden valmistajan "kantapaloista", mitä sai tosi halvalla. Suurin osa oli yleensä vähän muodottomia siivuja, osa sitten kantoja. Siivuja syötiin leivän päälläkin, kilohinta oli paljon halvempi kuin niillä siisteillä siivuilla. Nyt noita ei enää saa kuin ihan paria lajia, jotka eivät sovellu pitsasuikaleisiin.
No tein nyt sitte sen v*tun piirakan
AP
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ne suikaleet ovat huonointa laatua kinkkua. Niin täynnä lisäaineita, etten moisiin sormellani koske. Mutta sun tapauksessa ne lisäaineet auttaa asiaa, säilyy ja säilyy. Eihän noiden syömisestä ole muuta hyötyä kuin vatsan täyttäminen. Eikö suomalaiset osaa enää käyttää veistä?
Suikaleita on hyvin montaa eri laatua ja monen hintaistakin. Ne halvimmat suikaleet eivät ole kinkkua nähneetkään. Tein usein pitsaa yhden valmistajan "kantapaloista", mitä sai tosi halvalla. Suurin osa oli yleensä vähän muodottomia siivuja, osa sitten kantoja. Siivuja syötiin leivän päälläkin, kilohinta oli paljon halvempi kuin niillä siisteillä siivuilla. Nyt noita ei enää saa kuin ihan paria lajia, jotka eivät sovellu pitsasuikaleisiin.
Aina kun joku raastetaan, viipaloidaan tai suikaloidaan valmiiksi uusavuttomille, niihin lisätään enemmän lisäaineita, koska ne tuon käsittelyn jälkeen ne säilyvät huonommin. Katso vaikka juustoraasteiden aineisosaluetteloa.
Ihan sama miltä kinkkusuikaleet näyttävät, tärkeintä on se mitä se kinkku sisältää. Esim. fosfaatit heikentävät ihmisen luustoa. Kun Suomesta viedään kinkkuleikkeleitä Ruotsiin, niihin ei voi lisätä kaikkia säilöntäaineita, kun ruotsalaiset ovat kiinnostuneita terveydestään, eivätkä osta pas...aa.
Maistat ennen kuin teet