Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein tänään lihapullia aattoa varten. Laitanko ne vielä pakkaseen vai säilytänkö vaan jääkaapissa

Vierailija
21.12.2010 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
21.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan maistuu paremmilta ja jääkaappi täyttyy kaikenmaailman muista sapuskoista.

Vierailija
2/6 |
21.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

enpä ole kuullutkaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
21.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ne pakasteesta otetut maistuu varmasti paremmilta kuin kolme päivää jääkaapissa säilytetyt lihapullat. Itse en edes söisi noin kauan jääkaapissa säilöttyjä.

Vierailija
4/6 |
21.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja siitä pakastimeen. Taitaa pakastimessa olla lämpöisempää kuin ulkona, luvassa -25 astetta.

Vierailija
5/6 |
21.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

'maistuu paremmalta kun laittaa pakkaseen' josta tottakai loogisesti ajateltuna on parempaa kun lihapullat ylipäänsä pakastaa (yli päänsä -tästäkin voi vetää johtopäätöksiä ja ihme mieli-kielikuvia)



Sen sijaan kirjoittaja viittasi toiseen vaihtoehtoon joka oli säilyttää lihapullat jääkaapissa TAI sitten pakastaa, eli vastaaja vastasi siis ihan yksinkertaisesti että NÄISTÄ VAIHTOEHDOISTA PAREMPI ON SE ETTÄ PAKASTAA LIHAPULLAT

njää njää ämmätiää...

Vierailija
6/6 |
21.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

oli siis nro 3:lle, turhaa ja tyhjää veivaavalle saamattomalle kotiäitivätykselle