Tein tänään lihapullia aattoa varten. Laitanko ne vielä pakkaseen vai säilytänkö vaan jääkaapissa
Kommentit (6)
ne pakasteesta otetut maistuu varmasti paremmilta kuin kolme päivää jääkaapissa säilytetyt lihapullat. Itse en edes söisi noin kauan jääkaapissa säilöttyjä.
ja siitä pakastimeen. Taitaa pakastimessa olla lämpöisempää kuin ulkona, luvassa -25 astetta.
'maistuu paremmalta kun laittaa pakkaseen' josta tottakai loogisesti ajateltuna on parempaa kun lihapullat ylipäänsä pakastaa (yli päänsä -tästäkin voi vetää johtopäätöksiä ja ihme mieli-kielikuvia)
Sen sijaan kirjoittaja viittasi toiseen vaihtoehtoon joka oli säilyttää lihapullat jääkaapissa TAI sitten pakastaa, eli vastaaja vastasi siis ihan yksinkertaisesti että NÄISTÄ VAIHTOEHDOISTA PAREMPI ON SE ETTÄ PAKASTAA LIHAPULLAT
njää njää ämmätiää...
oli siis nro 3:lle, turhaa ja tyhjää veivaavalle saamattomalle kotiäitivätykselle
vaan maistuu paremmilta ja jääkaappi täyttyy kaikenmaailman muista sapuskoista.