Ostin falafel kasvispullia
Millä helvatalla nuo saa maukkaammiksi? On kuin palloksi rutistettua kuivaa heinää järsisi.
Kommentit (11)
Tee ne itse, on tosi helppoa. Nuo valmiit maistuu sahajauholta.
Niihin tuutataan hienoissa paikoissa jotain lisätahnoja, yöks.
Lihapullat on hyviä sellaisenaan.
Vierailija kirjoitti:
Vielä kebab paikoissakin ilkeävät myydä tuollaista.
Ja pakottavat ostamaan.
Aatella...
Kyllä ne jotenkuten menee jonkun kastikkeen kanssa. Muuten ovat mauttomia.
Teen itse, kuuluu olla kunnolla maustettuja että ovat maukkaita. Mutta tietynlainen kuivuus niissä aina on niin kylkeen kunnon kastike, esim jugurttipohjainen.
En ole yhtäkään hyvää valmis falafel pyörykkää syönyt vielä. Edes Yallan valmispyörykät ei ole kymppiä, niistä puuttuu persilja ja muut yrtit, joita pitää olla paljon.
Itsetehtynä saa maukkaita ja meheviä.
About kaikki valmisfalafelit on ihan surkeita. Oikeat hyvintehdyt on ihan tosi hyviä, mutta sellaisiin harvemmin törmää Suomessa.
Vierailija kirjoitti:
About kaikki valmisfalafelit on ihan surkeita. Oikeat hyvintehdyt on ihan tosi hyviä, mutta sellaisiin harvemmin törmää Suomessa.
Törmää Suomessa?
Kebulat kun vaihtoi tukkukebuun ja falafelit pirkkaan tai vöneriin, ei tosiaan saa enää mistään hyvää falafelia.
Helppohan ne on itse tehdä ja tulee niin maukasta. Varmasti moni muukin tekee itse, eikä jakele niitä kylillä.
Vielä kebab paikoissakin ilkeävät myydä tuollaista.